Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Само уште еден achievement ми остана, да истепам 333 црви, за 3 црви ја утнав.. Утре тоа одам да спијам сега. :)

Факинг фајнали ит ис дан. Achievements 22/22. :) Одам сега на Portal achievements да ги завршам, сега за сега имам 8/14. Малку ке се помачам со тие адвансед мапите ама вреди да се размрди мозокот.. :) За Team Fortress 2 да не зборувам... едвај сум на 37 од 132.

Денес ја почнав Crysis WARHEAD, нешто помазно оди од првиот дел, изгледа малку и ги подотерале перфомансите, но како ми се гледа иста тапа ќе биде, ај тек на втората мапа сум, можда понатака ќе се поправи впечатокот.

Денес ја почнав Crysis WARHEAD, нешто помазно оди од првиот дел, изгледа малку и ги подотерале перфомансите, но како ми се гледа иста тапа ќе биде, ај тек на втората мапа сум, можда понатака ќе се поправи впечатокот.

Зошто тапа??Играта Crysis е мегу најдобрите во светот..:toe:

Вчера сум го свртел крајот на Мустафа :vozbud: а сеа играм ГТА4 . Која разлика :)

Nancy Drew: Danger by Design, Warhammer Dawn of War Soulstorm и дота чат-пат (ама само лан со другари) друго ништо не играм а ни не планирам друго да играам... -игрите сакс

Факинг фајнали ит ис дан. Achievements 22/22. :) Одам сега на Portal achievements да ги завршам, сега за сега имам 8/14. Малку ке се помачам со тие адвансед мапите ама вреди да се размрди мозокот.. :) За Team Fortress 2 да не зборувам... едвај сум на 37 од 132.

Се откажав Portal, тие последните challenges се веке претеризам. Што не бива, не бива... Сега Half-Life кецот... 2ката ја знам напамет ама ова ке ми е прв пат после 7-8 години Half-Life да играм single-player... После тоа, се преориентираме на FL Studio и нема гејминг за мене цела зима..:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom