Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Не те мрзи,ти скурчи :)
Него,сега малце на кантер се вратив, и секако Pes 2008...

Moze i taka da se kaze :)))
A i + nea ja igram na joypad i na projector i me mrzi da go vadam joypadot da go uklucuvam projectorot da setiram... Nekako ne mi vredi vekje da se "zamaram" za da ja igram :)
Freelancer e interesna igra i dobra (stara igra e), se sekjavam porano mnogu ja sakav i mi tekna sega pak da ja zemam da ja igram :))

Assassins Creed (ме интересира приказната)
F.E.A.R.
Half-Life 2 (Episode One, Episode 2) Да си ги свртам пак, најмерак ми праи играва :)

Завчера ја симнав Legal Street Racing: Redline. Играва е од 2003, графика има тапа, али ја направиле скоро најдобро од сите NFS: Ја правиш колата до штравче. Значи ако не се разбираш у коли, земи си автомеханичар до тебе и играј. Иначе, ќе го јадеш. Многу е реална и на се (во врска со колата и трките) мислеле луѓето.

Assasins Creed

da vidime za sto se kreva tolku prasina:)

Супер Марио:pos2: јоук одамна ми скурчија игрите кантер чат пат:toe:

Каква е Hard to be a God? Пред некој месец го симнав демото да ја пробам и беше пуно со багови и ми крахираше играта баш кога почна првата тепачка... Ако исто има багови и финалната, не ни седнувам да ја игра.
Најди си patch и решен проблем!!!!!!!!

Кантер играм у моментот и НБА 2008 :)

PES 08 закон е

Се заразив со Портал. Многу јака игра. Баш сакам вакви. У меѓувреме ми се снима Half life 2 so episode 1 i 2 а утре ќе ја купим и Crysis

Assassin's Creed.Нај добра е !

Јас се заиграв со Oblivion, не сум ептен по игри ама изгледа сега дека ми е сесија.. :pos:

Таман Обливион ќе ти дојде во сесија со испити,како јаготка на шлагот :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom