Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Need For Speed Most Wanted, по 5- ти пат ја играм кариерата, до пола сум. И плус чат пат цс на нет...

F.E.A.R perseus mandate,Hard to be a God

Каква е Hard to be a God? Пред некој месец го симнав демото да ја пробам и беше пуно со багови и ми крахираше играта баш кога почна првата тепачка... Ако исто има багови и финалната, не ни седнувам да ја игра.

Starcraft Brood War. Многу ме потсеќаат Зерговите на Undead од Warcraft3. Исто така ми се снима од торент Мафиа. Морам повторно да ја свртим а после е на ред ГТА Сан Андреас.

Shory ова зашто слаб PC имаш? :)

Симс 2 ама не ми се инсталирани сите делови само некој + работи од нет симнати

pa footbal manager 08,counter po nekogas,pro evolution,scarface a dali znae nekoj na godfather koga ke vlezes vo kola i nemozes da izlezes dali ima nekoja finta baram vo kontroli nema.......pozz

pa footbal manager 08,counter po nekogas,pro evolution,scarface a dali znae nekoj na godfather koga ke vlezes vo kola i nemozes da izlezes dali ima nekoja finta baram vo kontroli nema.......pozz

Лош crack.

Инаку, вчера ги почнав (и завршив) Rainbow Six: Vegas 2 и Area 51. Пред некое време истото се случи и со Red Alert 2 и Alien vs. Predator 2 (малце ретро :)), а сега на ред се Art Of Murder: FBI Confidential, Europa Universalis: Rome и Jack Keane.

Моментално играм ФМ 2008.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom