Што играте во моментов

• Креатор на темата Креатор на темата StenmarC
  • Време на започнување Време на започнување
Red Alert 2: Yuri's Revenge ненормална игра, фасциниран сум од Јури, најјака одбрана, чудо нешто...

Igra so ja igram vo momentot e Two Worlds....Strategija e...taj stil...kako Age of Empires...mnogu e dobra...zirnete ja na net :salut:

Pa jas vo momentov igram CS najdobra igra vo svet probajte koj nema probano iako mislam deka veke site ja imate igrano

Не знам ни јас веќе што да играм. Ништо не ми се играааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа. Ќе го џитнем компјутеров од пенџер :D

Ме фати носталгија по
Rainbow six3: Raven shield и Athena sworld
Гледам да ги одиграм без губитоци во тимовите

Jas vo momentov ja simnuvam SWAT 4 pa kazete dali e dobra :):):):pozz:

Need for Speed™ nema so zakon igra i sekako cs

Freekick Fusion
http://www.gamenet.com/game/freekickfusion/
Еве ви линк играта е супер (според мене) има multiplayer верзија ако има некој кандидат ајде да се пресметаме.
ПС: Играта ја имаше на насловна на кајгана од денес почнав да ја играм :)

Vo momentov igarm: Uncharted, Gears of war, Orange Box, Kameo i GTA4.

Freelancer, Flight Simulator X, Warcraft - Dota i me mrzi da ja zavrsam Assassins Creed :) Supreme Commander i Enemy Engaged gi zemav isto ama nemam vreme da sednam da gi igram taka da uste gi nemam probano

Верувале или не, во моментов лудувам по играта Bubble Struggle, или Bubble Trubble, секаде различно. :pos:

Freelancer, Flight Simulator X, Warcraft - Dota i me mrzi da ja zavrsam Assassins Creed :) Supreme Commander i Enemy Engaged gi zemav isto ama nemam vreme da sednam da gi igram taka da uste gi nemam probano

Не те мрзи,ти скурчи :)
Него,сега малце на кантер се вратив, и секако Pes 2008...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom