shutrak
opsenar
,,,vsashnost toa e miks od pchenichni trici , ovesni pahuljici , semki od tikva , crno seme i brusnica,,,Пченични? Триците уствари се многу потценети.Јас поради проблеми со џигерот,само трици зобам ко теле,многу се полезни
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
,,,vsashnost toa e miks od pchenichni trici , ovesni pahuljici , semki od tikva , crno seme i brusnica,,,Пченични? Триците уствари се многу потценети.Јас поради проблеми со џигерот,само трици зобам ко теле,многу се полезни
Што е тоа црно семе?,,,vsashnost toa e miks od pchenichni trici , ovesni pahuljici , semki od tikva , crno seme i brusnica,,,
,,chia_crno seme,,,Што е тоа црно семе?
Семе од жалфија ))))) јасно,мене жалфијата жи е една од омилените намирници и зачини )))),,chia_crno seme,,,
Не е исто чиа семе и црно семе, не знам од кај ти оваа идеја. Чиа семе ти е Salvia hispanica или Salvia columbariae, а црното семе е тоа што всушност нам ни е најпознато од арапскиот свет, поточно семе од Nigela sativa.,,chia_crno seme,,,
Полека...не се станува од еднаш вегетаријанец, спор е тој процес.Budweiser so meze patriotizam, mada ne spagam u taa klapa jas .....ali uraaa za nasite
Автоматски споено мислење:
Inaku od vcera , odmazdata e jadenje najdobro servirano toplo, vegetrijanski rucek pozdrav od mojata najubava polovina , pohovani maslinki , spanski zdenki vo sos od lebni troski i melen piper , i luti kompircinja , so sok od kalinka . Da bidam iskren ponudiv to cut out the middleman i da izblendiram se i da pustam niz solja, ama ......
Druze sum probal ama ma cudi nesto, u del od sekunda se pretvara od zmejceto od mulan , vo zmejot od motherfucking hobbit
Toa e slabost i na mene i na nejze , i koga gi pravam moram da mageram so trista zacini za mene da mi lici na meso ..... I posle godini najdov idealen recept bratce , kupiv rerna so double flow heating , prvi sprat zemjodelski piperki , vtor sprat dinosaurski , meso oriz kompir soodnos 3:1Полека...не се станува од еднаш вегетаријанец, спор е тој процес.
Иначе прееска, седам ја на маса и јадам качамак додека 5 души околу мене цепат полнети пиперки со ориз и месо...моето омилено јадење у еден друг мој живот![]()
Јас не сум веггие али сведов конзумација на месо на минимум,и топ ми е.Прееска исто,3ца пукаат гулаш, ја хељда со павлакаПолека...не се станува од еднаш вегетаријанец, спор е тој процес.
Иначе прееска, седам ја на маса и јадам качамак додека 5 души околу мене цепат полнети пиперки со ориз и месо...моето омилено јадење у еден друг мој живот![]()