Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хм ми се допаѓа за блитвата шо рече, јас ја изоставив од сосот па ако не изумам вака ќе ја напрам. Ќе ставам слика после, сепак со ориз ќе го сервирам, сега се думам шо да измешам за сосче за бататот, тој се печи сега, како здрав чипс на еден начин.Obarena blitva so malku luk i maslinovo maslo stavija nad sosot koga servirash. Jas leka i crvhen grav mesham koga pravam curry, nekogash so basmati oriz a nekogas domashno nan bread prava
Прегледај го приврзокот 247472
vo tvojot cluchajzvuchi kako chili con carne da pravish i e mn vkusno
Jas pileshko vo bel sos najmnogu mi odgovara, dali toa e za serviranje so oriz , so varen ili pechen kompir ili dr. Ili izostavi sos, otkako go izvadish od rerna batakot premackaj go so cocunut oil dokolku sakash, poshto imash Sos toa mu dava dobar balance i vkus!Хм ми се допаѓа за блитвата шо рече, јас ја изоставив од сосот па ако не изумам вака ќе ја напрам. Ќе ставам слика после, сепак со ориз ќе го сервирам, сега се думам шо да измешам за сосче за бататот, тој се печи сега, како здрав чипс на еден начин.
Прегледај го приврзокот 247477Прегледај го приврзокот 247478Прегледај го приврзокот 247479
Да@Forza Milan, ti ja Napravi?
Vkusno
Денес 2 бебенца , големото со маслинка , малото маслинка и чајна . Брашното е некое си интегрално био мио...ама при месење си користев бело за подмачкување... Ќе гарнирам со рукола/домати/моцарела салата и рижото со зеленчук подоцна...
Прегледај го приврзокот 247525
Прегледај го приврзокот 247526
Прегледај го приврзокот 247524
Ти профи си станала во меѓувреме :*