Што готвите во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата perez9
  • Време на започнување Време на започнување
Скопјански ХХХот дог

Нема што да се објаснува, виршли се :D . Једино малце дизајнирани со топен кашкавал, фрлен секој можен зачин, наменски стокомак лепиња и истиот сос од мојот претходен пост - кечап, мајонез, сенф, макало со босилок, оригано и црвена паприка. На ова иде грч ладна цоца цола, да си фрчи ждригот наредни два дена. :)

Прегледај го приврзокот 247820
Se mislev shto ti znachi цоца цола :pos: nazdravje!

Одма да ми кажеш како ја направи француската! Морам сега и јас да правам ова.

Salatost, оноа од Лидл во лименка, значи сирењето да не ти е суво. Крем фраше фул масленост, халапењо, свежа пиперка најситно сецкана и ореви исто така најситно сецкани. Зачини дотерај по вкус.

@shumecha.tableta - Ако знаеш и си правела, неврзано со горната слика, некој добар рецепт за tzatziki сос?

@shumecha.tableta - Ако знаеш и си правела, неврзано со горната слика, некој добар рецепт за tzatziki сос?
Немам правено. :/ Ама имам правено банана бред по овој јутјуб канал, не би требало да има утка. :D Само ако не можеш да најдеш грчки јогурт, кисела павлака стави, пошто исто е... И свеж копар тешко, така да зачин...

Копар е исто со Мирудија? Ако е тоа истото го има и свежо.
Нема потреба од Грчки јогурт, мене најубаво е со овчо кисело млеко.

Sent from my Mi MIX 2S using Tapatalk
Исто е...

Значи мирудија да му акнам?

@shumecha.tableta - ФАЛА за клипчето, многу добро објаснето. Ќе пробам да направам преку викендов, па ќе пренесам...

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom