- Член од
- 11 октомври 2010
- Мислења
- 7.265
- Поени од реакции
- 25.246
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Трет пат правам чкембе чорба, овој пат на романски начин и до сега најдобро ми испадна. Они за разлика од нашата на крај мешаат павлака, јајце, оцет и лук, без запршки. Усмрдев цел стан од тоа чкембето ама ми е гајле, касно и е на женава допрва да се разведува а и тешко се наоѓа чорбаџија ко мене.
Прегледај го приврзокот 454709
Прегледај го приврзокот 454711
Прегледај го приврзокот 454712
Abe ce te ostaj ako reshi pa neznam kakov i da si Corbadija tuku gledaj da ne ja nalutish
A moj sovet iseckaj go ushte positno mesoto. Vaka paramanki ne izgleda bash za Oko, a okoto jadi pred se!
I na kraj ne bidi cicija, pushti ja receptata, da probame i nie
A eve ti eden bugarski star recept. proban mi e poodamna i me bendisa.
Ubavo izgleda ama drug pat nemoj da bidis mrza, zemi napraj si sam pleskavici !Meal prep sho vikaat amerite![]()
Pleskavici so kompir pechurki i domati,
oriz, pileshko so nekoj sos za mariniranje od gotovite, i losos so maslinovo maslo i zachini. Lososot go pechev ushte, ova za slikanje samo
Прегледај го приврзокот 455124
Прегледај го приврзокот 455125
Прегледај го приврзокот 455126
Сиромашни бевме затоа што тогаш цените не беа како на Малта сега.Сега кога израчунав колку ме кошташе овој експеримент наречен компир манџа со телешко сфатив дека ние како деца уопште не сме биле сиромашни.![]()
Прегледај го приврзокот 455279
Прегледај го приврзокот 455280
Прегледај го приврзокот 455281
Прегледај го приврзокот 455282