Што ги пали мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Дебели усни, секси поглед(кинески очи), голем гз и добри цицки...јаоооооо братееееееее black diamond girl:tv:

Тенка половина :drk: , салце :pov:

Pa me pali ako ima dolga crna/plava kosa :D i svetli ochi! :D i dobro telo :)

Јас колку што сум приметила на све се палат.Имам еден другар што на мртви се пали:uvo:

socni usni , cokoladna boja na kozata, ubavo cvrsto gaze, okrugli, podignati ne mora mnogu golemi cicki , mazna koza...

Јас колку што сум приметила на све се палат.Имам еден другар што на мртви се пали:uvo:
:offtopic:
причината може му е ваква?

Necrophilia.png

Necrophilia, also called thanatophilia and necrolagnia, is the sexual attraction to corpses. It is classified as a paraphilia by the Diagnostic and Statistical Manual of the American Psychiatric Association. The word is artificially derived from Ancient Greek: νεκρός (nekros; "corpse" or "dead") and φιλία (philia; "friendship"). The term appears to have originated from Krafft-Ebing's 1886 work Psychopathia Sexualis.

:offtopic:
причината може му е ваква?

Не верувам...премногу е анорексична а анорексијата не е ИН веќе десетина години...треба да има да се фати човек за нешто бе...

233170_main.jpg

Смејте му се на типот...женската никогаш не знае да му каже НЕ, нема болење глава и ПМС...нема мрчење...
А и не мора да оди на солариум...

бензин и кибрит:smir:

шала на страна нема универзално правило. некој се пали на гради, некој на поглед. се‘ зависи од машкото.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom