Што ги пали мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата DimceY
  • Време на започнување Време на започнување
Сликовито ќе покажам...

keyra_augustina_maxim_shooting4_121.jpg

boost-breast-yl-de.jpg

istockphoto_3032345_sexy_legs.jpg

Се разбира убаво лице, но тоа е индивидуална работа...овие трите сигурно одат :)

Зборуваме за палење...сексуално. Така ја сфаќам темата. Душа и памет е друга категорија! :)

За сите мажи општо не би можел да дадам одговор, но ете како дел од машкиот свет би додал само, а верувам многумина би се огласиле со мене: ме палат девојки кои се директни отворени и без предрасуди, девојки кои се спремни да пријдат и да го побараат она што им е потребно.

За сите мажи општо не би можел да дадам одговор, но ете како дел од машкиот свет би додал само, а верувам многумина би се огласиле со мене: ме палат девојки кои се директни отворени и без предрасуди, девојки кои се спремни да пријдат и да го побараат она што им е потребно.

hot-chick.jpg

Убава секси, али има еден проблем...у последно време доста пуши (цигари), има предрасуди кон помали од нејзе и незнае да биде директна и отворена.

vs

l_b88f66e518d8e5f3130f8c5583a7cdb1.jpg

Отворена е, директна, нема предрасуди, сака да пријде и да го побара тоа шти и е потребно.

Која од овие 2 ?

Прегледај го приврзокот 33879

Убава секси, али има еден проблем...у последно време доста пуши (цигари), има предрасуди кон помали од нејзе и незнае да биде директна и отворена.

vs

Прегледај го приврзокот 33880

Отворена е, директна, нема предрасуди, сака да пријде и да го побара тоа шти и е потребно.

Која од овие 2 ?

Ни едната ни другата :) боље би бил сам и ќе си глеам redtube хх

hhh .. seushte sum mal ama obozhavam ... Zhenski sho nosat naochari.... (ne za sonce) ama mnogu me palat i da nosat taka stegnat korset i nekoi hulahopki .. omGGG obozhavam ps... :kesa:

прсти на нозе, у последно време многу гледам у женски прсти на нозе.

најмногу дланките ... незнам зошто ама прво погледот ми паќа на нејзината дланка...

Све од глава до пети
Најглавен услов:Петагата :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom