Што ги пали мажите?

?

..........

Гостин
Униформа, сукна со кошула и вратоврска....

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Дебели усни, секси поглед(кинески очи), голем гз и добри цицки...јаоооооо братееееееее black diamond girl:tv:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.753
Поени од реакции
5.011
Тенка половина :drk: , салце :pov:

Член од
21 јуни 2010
Мислења
119
Поени од реакции
1
Pa me pali ako ima dolga crna/plava kosa :D i svetli ochi! :D i dobro telo :)

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Јас колку што сум приметила на све се палат.Имам еден другар што на мртви се пали:uvo:

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
socni usni , cokoladna boja na kozata, ubavo cvrsto gaze, okrugli, podignati ne mora mnogu golemi cicki , mazna koza...

T

Tetro

Гостин
Јас колку што сум приметила на све се палат.Имам еден другар што на мртви се пали:uvo:
:eek:fftopic:
причината може му е ваква?

Necrophilia, also called thanatophilia and necrolagnia, is the sexual attraction to corpses. It is classified as a paraphilia by the Diagnostic and Statistical Manual of the American Psychiatric Association. The word is artificially derived from Ancient Greek: νεκρός (nekros; "corpse" or "dead") and φιλία (philia; "friendship"). The term appears to have originated from Krafft-Ebing's 1886 work Psychopathia Sexualis.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
:eek:fftopic:
причината може му е ваква?
Не верувам...премногу е анорексична а анорексијата не е ИН веќе десетина години...треба да има да се фати човек за нешто бе...

Смејте му се на типот...женската никогаш не знае да му каже НЕ, нема болење глава и ПМС...нема мрчење...
А и не мора да оди на солариум...

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
бензин и кибрит:smir:

шала на страна нема универзално правило. некој се пали на гради, некој на поглед. се‘ зависи од машкото.

Kajgana Shop

На врв Bottom