Што е поважно: учењето или дружењето?

• Креатор на темата Креатор на темата SpAcE_c0wb0y
  • Време на започнување Време на започнување
како што пошал Dek0 има време за се и за учење и за дружење

И двете нешта се битни,а уште побитно е да знаеш да ги избалансираш..

учењето..пошто така ќе опстанеш..а за дружење..никој не вреди толку да се стави на вага со опстанокот

Учењето е поважно
Да не студираш археологија? хихихиихи

On Topic:Темата оригинал беше кое е поважно за средношколец. Јас средно поминав со толку малку учење шо е дури смешно. Гледано од страна на студент, зависи во кој период, ако е испитна сесија - чао дружење , во друг период книгите ми служат за исполнување на вишокот место во фиоките :)

Да не студираш археологија? хихихиихи

On Topic:Темата оригинал беше кое е поважно за средношколец. Јас средно поминав со толку малку учење шо е дури смешно. Гледано од страна на студент, зависи во кој период, ако е испитна сесија - чао дружење , во друг период книгите ми служат за исполнување на вишокот место во фиоките :)

Не. Студирам информатика. хихихихихи

Најбоље според мене е да научиш да си го организираш времето...Успееш ли во тоа, после се е лесно...:D:D:D:toe:

Vo osnovnoto treba poveke da se posvetuvame na ucenjeto,dodeka u sredno na druzenjeto poso treba da baras decko/devojka :icon_bigg:toe:

Убаво е да се посвети повеќе време на учењето, поважно е, но истовремено да не се запостави дружењето....

и двете ама друженјето малку повеке зашто тој периот го имаме 1 во животот а сите викаат дека во средно и на факултет се најинтересните години од животот

треба да биде учењето ама за мене повазно е друзењето и правењето глупости:kafe:

Од двете по нешто повеќе дружење и малку учење вака ке дојде ... :vozbud:

"Битна е дружбата бе" :toe:

фала богу дружбата...али школото е MUST

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom