Што е подобро?

• Креатор на темата Креатор на темата Noorotic
  • Време на започнување Време на започнување

Што е подобро

• Поефтин Џип

Гласови: 10 30,3%
  • По Скапа Кола

Гласови: 23 69,7%

• Вкупно гласачи
    33
Прав јебач знае што му носи јака жена во кревет.
Доказот е пред вас.

driving_veb_sachsenring_trabant_601_005.jpg

600 кубика сирова,германска,машка,двотактна и пластична сила.

На пример опел џип, или бмв кола? Што ви одбрале вие, исто и женсктие нека кажат што ги привлекува поише,

Ме боли уво што ги привлекува женските.
Ако изберам Опел пред Бе-Ем-Ве, треба да се загрижам за себе и своето ментално здравје.

Ме боли уво што ги привлекува женските.
Ако изберам Опел пред Бе-Ем-Ве, треба да се загрижам за себе и своето ментално здравје.

со срека загрижувањето

Поминува BMW X6 низ улица, кога фичо го удира одзади, тогаш на екранот на bmw-to се прикажува,"found new hardware, PLEASE ADD".:D
Искрена да бидам, колку и да е добар и згоден мажот, ако се вози со автобус ниту го приметувам. Так да, супер ти е темата (y), и после долго размислување јас се одлучив за ова:
sci1.jpg
Јас па мислев дека е добро да се возиш во автобус ,онака ми било отсекогаш аристократски. :DСи спиеш ,си слушаш музиче ,а други те возат...Замарачка е со кола ,мораш сам да возиш.

Јас па мислев дека е добро да се возиш во автобус ,онака ми било отсекогаш аристократски. :DСи спиеш ,си слушаш музиче ,а други те возат...Замарачка е со кола ,мораш сам да возиш.

ама не е тоа тоа нема компезација, треба посшто се кинески автобуси да те вози кинез...а исто и треба во македонија да се донесат повеке кинески девојчиња за секс

ама не е тоа тоа нема компезација, треба посшто се кинески автобуси да те вози кинез...а исто и треба во македонија да се донесат повеке кинески девојчиња за секс

Извини момче, ама ја како што гледам, според тебе, превозните средства служат само за дупење?
Ако ти е тебе за дупење работава, земи си камп приколка. И шо има врска ако се кинески автобусите? Ако глеаме така, на тој компјутер што го читаш ова, е напраен у америка, и затоа американец треба да го користи?

јао .. што читам ...
кола = автомобил
автомобил = SUV ... и сите останати..

па прашањево би било ...

.......глупо ...

Но иако е глупо да одговорам...

Ако мислиш дека ќе легнеш некоја со бе ем ве или мерцедес ... а нема да легнеш некоја со џип си се излажал ...
од друга страна пак .. повеке ќе привлечеш внимание со спортски автомобил отколку со џип

Секогаш кога ќе сум паднела во дискусија за автомобили секогаш велев дека џиповите се семејни возила .. па така тие ме асоцираат на фамилијарни луѓе со деца, бебешки колички, еден куп кеси од супермаркет ... куче на задното седиште и сл...

Спортскиве автомобили се за "ебачите" по градов .. што најчесто живеат на сметка на мама и тато .. и автомобилот им е подарок од нив ....

А мене ако ме прашаш ... анкетата ти е уште поглупа ..
поефтин џип или поскапа кола .. а велиш во ист прајс рејнџ...

Мојот избор е .. ниту едно ...

Средна класа автомобил, ... од онаа гледна точка де .. колку мажи би ме привлекле во таков автомобил ...

јао .. што читам ...
кола = автомобил
автомобил = SUV ... и сите останати..

па прашањево би било ...

.......глупо ...

Но иако е глупо да одговорам...

Ако мислиш дека ќе легнеш некоја со бе ем ве или мерцедес ... а нема да легнеш некоја со џип си се излажал ...
од друга страна пак .. повеке ќе привлечеш внимание со спортски автомобил отколку со џип

Секогаш кога ќе сум паднела во дискусија за автомобили секогаш велев дека џиповите се семејни возила .. па така тие ме асоцираат на фамилијарни луѓе со деца, бебешки колички, еден куп кеси од супермаркет ... куче на задното седиште и сл...

Спортскиве автомобили се за "ебачите" по градов .. што најчесто живеат на сметка на мама и тато .. и автомобилот им е подарок од нив ....

А мене ако ме прашаш ... анкетата ти е уште поглупа ..
поефтин џип или поскапа кола .. а велиш во ист прајс рејнџ...

Мојот избор е .. ниту едно ...

Средна класа автомобил, ... од онаа гледна точка де .. колку мажи би ме привлекле во таков автомобил ...

па џиповите се поскапи под дифолт, на пример најефтин џип е 15 000 евра а најефтина кола е 8000 евра пример, за тоа мислев у ист прајс рејнџ... и затоа за 30 000 евра ке може да се купи кола појака марка ама џип не, може џип поефтина марка... капиш?
значи не е прашањето глупо ти не се разбираш доволно у оваа област и така ти излеа

па јас сакам да изледам на фамилијарен човек, ке си речат еј овој фамилијарен е а у ствари не сум тоа ке ми биде маска фала

Да, ам кога нема место, што ќе правиш е??? Јас сум ги мислела сите алтернативи и неш не ми излегуе есапот со бус-овитеее??? :P

Па според вас што е подобро, како ке ве сакаат поише женските ако имате поевтин џип или поскапа кола (значи збориме во ист прајс-рејџ)

На пример опел џип, или бмв кола? Што ви одбрале вие, исто и женсктие нека кажат што ги привлекува поише,

кое возило е покомонтно за секс и љубов?

Земи си скапа кола, паркирај се пред некое диско и вечерта кога ќе си одиш, вака ќе те чекаат цури, а на тебе е да бираш, дали една, дали со три, дали со пет, десет или сите

UK_Hot_girls_with_car_11496.jpg

SE IZVINUVAM. Ne gi procitav site samo me interesira koj pobedi?
Kolku e rezultatot ako znae nekoj ili...
kolku glasaa ZA /GIP a kolku za SKAPA KOLA?
DALI NEKOJ GI IZBROI GLASOVITE ..
(y)
--- надополнето: Oct 19, 2011 10:41 PM ---
:pos:MALEEEEE

SE IZVINUVAM. Ne gi procitav site samo me interesira koj pobedi?
Kolku e rezultatot ako znae nekoj ili...
kolku glasaa ZA /GIP a kolku za SKAPA KOLA?
DALI NEKOJ GI IZBROI GLASOVITE ..
(y)
--- надополнето: Oct 19, 2011 10:41 PM ---
:pos:MALEEEEE

па ти пишува горе во анкетата кола -20, џип - 8 гласови, никој не ги брои гласовите има напишано скрипта(ваљда јава) и коа ке стисне некој на кола или џип се запишува глас и ти треба само да ги прочиташ немора да ги броиш

па тоа и јас викам, јас имам мадиња и мозок и плус некое количе јако тоа тие опасно комбо
ти ако имаше медиња немаше да бараш помош од кајгана како да го убиеш гуштерот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom