Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Да сум со неа на некој остров.

Да му треснам една, да го опијанам, да го отворам онака ѕверски и после никогаш да не се сретнеме. Бар ќе знам на што сум(бев).

kako prvo bi ja e8@L k0m§ìK@7a se dodeka ne i gi izdisam tie ubavi, socni i golemi znate so neli? :) posle toa na red e taa smrdlivata profesorka po italjanski so ja imam da i stavam pistol vo pì4K@7a i vnatre da i pukam so znace oti na toj nacin bi ja ubil. ke go zapalam skoloto vo koe ucam a na direktorot ke mu razbijam mozokot so snajper. ke napravam eden krug niz gradot i ke gi izmasakriram site tie so na £$%&/ mi visat i za kraj, ke ograbam nekoja banka a so parite ke si kupam edno Lamborghini i ke odam da gi €8aM site cumi so go znam... jak film neli? :):ojea:

kako prvo bi ja e8@L k0m§ìK@7a se dodeka ne i gi izdisam tie ubavi, socni i golemi znate so neli? :) posle toa na red e taa smrdlivata profesorka po italjanski so ja imam da i stavam pistol vo pì4K@7a i vnatre da i pukam so znace oti na toj nacin bi ja ubil. ke go zapalam skoloto vo koe ucam a na direktorot ke mu razbijam mozokot so snajper. ke napravam eden krug niz gradot i ke gi izmasakriram site tie so na £$%&/ mi visat i za kraj, ke ograbam nekoja banka a so parite ke si kupam edno Lamborghini i ke odam da gi €8aM site cumi so go znam... jak film neli? :):ojea:

Ебате психопатот, особено делот со пиштолот и со пичката.:pos::pos::pos:

Онтопик ....

За мене не постојат граници, ако сум наумил да направам нешто го правам па ако треба и нека има тешки последици. Битно е до дека се решиш, а за да се решиш побргу само помисли си еднаш се живее, и тоа е ти фура филмот самиот низ глава.

Да пробам дрога
Да ставам пирс
Да залапам некој шо првпат го гледам
Да си купам куче
Да одам на нудистичка плажа
Да студирам психијатрија
Да станам професионален фотографер
И веројатно уште многу други работи шо сега не ми текнуват

Да имам one night stand :)

Да трчам како будала по неа ............... никогаш повеќе............
Едноставно не ВРЕДИ................ ајт....

Jas moze da vi kazam nesto so cela godina sakav da go napravam i ne go napraviv:)
Sakav da mu prijdam na J:B: najslatkiot kolega barem da se zapoznaeme ili onaka na kraj koga ke go vidam za last time da mu recam samo cao poso sigurna sum deka sega nema 4 meseci da se vidime.I nisto od toa ne napraviv.F*** sramezlivosta i soznam plaslivosta i to so sum glupava:)

A bi sakala da pusam treva,da stavam pirs i da skokam so padobran ama za toa nemozam da recam deka nikogas ne bi go napravila:)

да го гушнам професорот по историја.

Сакам да заминем негде кеј шо никоаш да неможа да ме најда ...

од утре па натаму да живеам сама
а нема да го направам оти ке се покаам порано или покасно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom