Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

Член од
14 април 2007
Мислења
1.812
Поени од реакции
1.047
Да сум со неа на некој остров.

Medea

Облинеса
Член од
25 април 2007
Мислења
2.973
Поени од реакции
3.269
Да му треснам една, да го опијанам, да го отворам онака ѕверски и после никогаш да не се сретнеме. Бар ќе знам на што сум(бев).

M

Mussolini

Гостин
kako prvo bi ja e8@L k0m§ìK@7a se dodeka ne i gi izdisam tie ubavi, socni i golemi znate so neli? :) posle toa na red e taa smrdlivata profesorka po italjanski so ja imam da i stavam pistol vo pì4K@7a i vnatre da i pukam so znace oti na toj nacin bi ja ubil. ke go zapalam skoloto vo koe ucam a na direktorot ke mu razbijam mozokot so snajper. ke napravam eden krug niz gradot i ke gi izmasakriram site tie so na £$%&/ mi visat i za kraj, ke ograbam nekoja banka a so parite ke si kupam edno Lamborghini i ke odam da gi €8aM site cumi so go znam... jak film neli? :):eek:jea:

V

Viktoranius

Гостин
kako prvo bi ja e8@L k0m§ìK@7a se dodeka ne i gi izdisam tie ubavi, socni i golemi znate so neli? :) posle toa na red e taa smrdlivata profesorka po italjanski so ja imam da i stavam pistol vo pì4K@7a i vnatre da i pukam so znace oti na toj nacin bi ja ubil. ke go zapalam skoloto vo koe ucam a na direktorot ke mu razbijam mozokot so snajper. ke napravam eden krug niz gradot i ke gi izmasakriram site tie so na £$%&/ mi visat i za kraj, ke ograbam nekoja banka a so parite ke si kupam edno Lamborghini i ke odam da gi €8aM site cumi so go znam... jak film neli? :):eek:jea:
Ебате психопатот, особено делот со пиштолот и со пичката.:pos::pos::pos:

Онтопик ....

За мене не постојат граници, ако сум наумил да направам нешто го правам па ако треба и нека има тешки последици. Битно е до дека се решиш, а за да се решиш побргу само помисли си еднаш се живее, и тоа е ти фура филмот самиот низ глава.

Вондерфул

Chemical love
Член од
2 јуни 2008
Мислења
251
Поени од реакции
157
Да пробам дрога
Да ставам пирс
Да залапам некој шо првпат го гледам
Да си купам куче
Да одам на нудистичка плажа
Да студирам психијатрија
Да станам професионален фотографер
И веројатно уште многу други работи шо сега не ми текнуват

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Да имам one night stand :)

Член од
11 мај 2008
Мислења
82
Поени од реакции
2
Да трчам како будала по неа ............... никогаш повеќе............
Едноставно не ВРЕДИ................ ајт....

Член од
27 март 2007
Мислења
91
Поени од реакции
1
Jas moze da vi kazam nesto so cela godina sakav da go napravam i ne go napraviv:)
Sakav da mu prijdam na J:B: najslatkiot kolega barem da se zapoznaeme ili onaka na kraj koga ke go vidam za last time da mu recam samo cao poso sigurna sum deka sega nema 4 meseci da se vidime.I nisto od toa ne napraviv.F*** sramezlivosta i soznam plaslivosta i to so sum glupava:)

A bi sakala da pusam treva,da stavam pirs i da skokam so padobran ama za toa nemozam da recam deka nikogas ne bi go napravila:)

Член од
8 јануари 2008
Мислења
45
Поени од реакции
0
да се фрлам во бездна и да останам жив:pos2:

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.762
Поени од реакции
8.022
Да го вратам времето назад...али никако :)

Член од
22 јуни 2008
Мислења
17
Поени од реакции
3
да го гушнам професорот по историја.

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Сакам да заминем негде кеј шо никоаш да неможа да ме најда ...

violet

<3 SwEeT DaRkNeS <3
Член од
17 јуни 2008
Мислења
99
Поени од реакции
7
од утре па натаму да живеам сама
а нема да го направам оти ке се покаам порано или покасно

Kajgana Shop

На врв Bottom