Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
Да ја киднапирам класната шо ја мразам најмногу од сите, да и ставам пиштол на глава и да ја терам на сите деца да им пише 5-ки за крај.Уф фантазии!

И да... би ја наденал класната моја :kesa:

Сакам да кречам бе. :lut: Не ми давале, не ми даваат, и нема ни да ми дадат.
mysmilie_387.gif

Цело село , шмрче бело

Да шмркнам 2-3 автопата, тетово - гостивар :pos2:
Со песнава Во бело, Во бело

Шала на страна, да пробам кокаин,

* а факт е дека никогаш нема да го напраам тоа

Цело село , шмрче бело

Да шмркнам 2-3 автопата, тетово - гостивар :pos2:
Со песнава Во бело, Во бело

Шала на страна, да пробам кокаин,

* а факт е дека никогаш нема да го напраам тоа

Е зашто баш тетово-гостивар? :toe:

он топик: Јас не кокаин, јас сакам шприц да пробам ама никогаш не би пробала а за кокаин има време :pos::pos:

Е зашто баш тетово-гостивар? :toe:

он топик: Јас не кокаин, јас сакам шприц да пробам ама никогаш не би пробала а за кокаин има време :pos::pos:

Секоја бела линија е кратка релација

_39421196_coke_main_203.jpg

Се извинувам на офтопикот:pos:

Да ја киднапирам класната шо ја мразам најмногу од сите, да и ставам пиштол на глава и да ја терам на сите деца да им пише 5-ки за крај.Уф фантазии!
Ако можеше нежна фаца како Katie Holmes можеш и ти.
http://www.imdb.com/title/tt0133046/

Инаку јас (се отепав мислење за ова) понекогаш добивам нагон да ја избричам главата.
Ме спречува помислата дека ќе си го сретнам името во дневен печат во контекст на тајтлот: “Родителите се откажале од неа бидејќи ја избричила главата“. :pos:

Само да напоменам дека не пречесто и само под притисок како и недоволна инвентивност за искажување на незадоволство од опшествените норми и правила ми светнува ова идеа.
А, и обично беше сесија.

Да скокам банџи многу ми прави мерак, а незнам и длаи ќе ми даде срце да го скокнам.

Да скокам банџи многу ми прави мерак, а незнам и длаи ќе ми даде срце да го скокнам.
Само пушти се надолу :)

Хмм што би сакал.... би сакал да се пуштам со скии по некоја опасна надолнинка.

Сакам да се вратам во времето на Исус, и да му поставам неколку прашања, ама..:toe:

Тура со ред по сите канцеларии на факултет со правење муабет во интерес на вистината и потоа вртење еден телефонски број.

Сакам да ја задавам онаа “принцезита“ и “другарка и“ жирафата и да завршим еднаш засекогаш со нив две...ама...нема.Тоа ти е!

Сакам да ја задавам онаа “принцезита“ и “другарка и“ жирафата и да завршим еднаш засекогаш со нив две...ама...нема.Тоа ти е!

Ти може нема ама јас ќе ги задавам. Ќе излезе едно добро тепање :tapp:

он топик:Сакам да се смирам со бившиот ама нема :toe:

- Да се возам во авион - можеби некогаш ќе се деси, имам роднини во Австралија, ама сега за сега не се осмелувам :icon_lol:
- да трчам гола на дожд
- да се преселам во Америка
- да можам БЕЗ ПОСЛЕДИЦИ и дрога би пробала...
- да ја убијам професорката по англиски
- да преспијам една ноќ гола на трева...........има уште доста, ако ми текне ќе допишам... :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom