Што е нешто што сакате, а никогаш нема да го направите?

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
da im kazam na majka mi i tatko mi VE SAKAM:kesa:

Мило ми е што има луѓе кои што се искрени барем на форум ако не дома. Поштуем,кажи им на твоите дека ги сакаш колку и да ти е незгодно,ке им биде мило да го чујат тоа. А шо се однесува до мене,јас би рекол.... Да плукнам една личност во фаца,ама не го праам тоа зошто мислам дека не ја заслужува мојата плунка....

Да си купам многу тесни кондури 4 броја потесни и цел ден да акам низ Скопје пешки и после да флезам кај Бранко Црвенковски у канцеларијата да се собујам и да му ги стаам нозите на катедрата и раат да чинам а он да ми вика аман бе типче ја тури ми ги на главата,к..ац

Iskreno sakam da znam kakvo e cuvstvoto na vovlekuvanje dim od cigara...i posle 1000 probi ,jas nemozam da uvlecam i KRAJ!Veke ne ni probuvam :toe: Aj ako nekogas mi se sluci toa CUDO ke vi kazam ,sakam da ja spodelam srekata so site!:vozbud:

да ја вратам поранешната саканата што се омази (извините на З дека не мозам да ја најдам другата буква на тастатура ) пред едно година дена али за зал нема шанси:( Поздрав

Сакам да се возам со авион, но нема никогаш од преголем страв.
Да се возам на преголем и пребрз мотор, но нема никогаш од преголем страв исто.

Не се плаши не е страшно :pipi:

За второто не се плаши не е страшно освен ако не искочи некој шлепер :nesum:

Башка јас сакам да ја имам Кајгана, ама администраториве на ја даваат за ништо. :nesvest:

Сакам да се капам во базен полн со пирани, ама никогаш не би го направил тоа:vozbud:

Банџи-џампинг..... Е многу сакам, ама ми се чини ќе ми откажи срцето само шо ќе скокнам :pipi:

Sakam da izlezam od planetava barem nekolku dena,ili na mesecina ili na nekoja od sosednive planeti...ama znam deka taa zelba nema da mi se ispolni:toe:

Би сакал да одам на класната да и скапам гумите на реното, ама неможам.

Би сакал да одам на класната да и скапам гумите на реното, ама неможам.

аииххх ова ако е тешко и неостварливо не знам....само ти треба темница и да не гужва одврти ја ѕиваната и ргни и скакавец(не пробувај на напумпана гума ке наебеш) за дополнителен ефект земи и свеќица и акни во шофершајбна ефектот е одличен а глетката незаменлива:bil:

За мене па немам некои очекувања и желби вонсериски(летање,пат околу свет и такви ствари) се што планирам и сакам е остварливо и ваљда ке бидне

Da bidam Lyn-Z barem eden den haha dovolno e. haha super bi bilo, Gee bi mi bil maz i taka natamu
ama ne e mozno hahaha

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom