Zaphod Beeblebrox
Поранешен покул Божино
Ај сега јас да ти кажам што е гиг и нрд во мојата околина... Особа(човек е најчесто) која учи многу(или малку) но оцените и` се претставителни и најдобри, оди во сто шеесет секции, перфекционист е, кога доаѓа тест сите се тепаат да седнат до неа... А позади грб, гомна јадат. Љубомора, завист, пакост... Со самото тоа што е отворена темава, јасно е дека на некој му пречи туѓата амбициозност.
Ауу тоа е малце параноично. Не верувам дека е заради тоа. Сигурно креаторот на темава гледал некој филм или слично со тоа па му текнало да ја отвори.
А да сигурно се љубоморни али најчесто причината за постанување предмет за исмејување е тоа што всушност нрдот им е чуден и не им се вклопува во својата слика за нормален ученик.

Јас сум се изградила во една здрава, права, нормална, интелигентна и личност која сака да учи и го сака знаењето заради него самото. Ај сега оди затвори се во соба и плачи, бидејќи ти тоа не го можеш. Со сила на човек не може да му се даде, со сила може само да му се земе. Сполај ти. Одам да прочитам некоја книга, додека ти се смееш на фотки од ,,бубалици".