Што е најлошо во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата SpiritoS
  • Време на започнување Време на започнување
Najloso vo zivotot e da neznaes kako da go zivees! Zaludno potrosen zivot. Kako sto vika Nemirna"Da neznaes sto sakas,zaradi toa mozes da ispustis mnogu sansi",pa posle da mislis zasto si gi propustil, da se kaes, da mavas glava od zid i da zamisluvas kako bi bilo koga bi bilo, bez da svatis deka idninata poleka ti stanuva minato.

SpiritoS напиша:
1.Да не биде сакан и да не знае да сака во животот
2 да размислува разлижно од другите зошто може да настрада(Се однесува во нашата држава):helou:

Не е најлошо да незнаеш да сакаш .. зошто незнам да сакам а не ми е лошо ..
Мислам дека е најлошо да незнаеш да го цениш животот ..

Најлошо е да останеш сам,без никој до тебе,без другари,без никаква поддршка од твоите најблиски и од оние што си ги сакал најмногу.И нормално да не знаеш да го цениш животот,да умееш да го проживееш она што го имаш максимално.

Најлошо е да не го живееш онака како што би сакал, да се преправаш дека си нешто друго само за да те сакаат другите, да бидеш измамен, да немаш свое јас и свои ставови, да немаш другари, да гледаш како сите се продаваат за пари...

да си тврдоглав, еднонасочен, да немаш планови и цел!

Најлошо нешто во животов е да го изгубиш здравјето ,бетер од тоа нема за мене,скраја да е.

HeRbEs напиша:
Најлошо нешто во животов е да го изгубиш здравјето ,бетер од тоа нема за мене,скраја да е.
е да тука се согласувам. Но пред се да не го изгубиш паметот оти ако немаш памет се останато си изгубил дури и здравјето (исклучоци - вродени мани и сето тоа).:toe:

Најлошо е да не те снајде женска беља.немам ништо против женските ама што може женско да ти направи никој не може.

Najloso e da ocekuvas mnogu od nekoj tvoj blizok, a toj da te razocara!
Najloso e da ocekuvaat mnogu od tebe, a ti da gi razocaras!

Најлошо е да сањаш нешто убаво,што ептен го сакаш и...кога ќе се разбудиш ќе сфатиш дека било само сон...

the_Prodigy напиша:
Najloso e da ocekuvas mnogu od nekoj tvoj blizok, a toj da te razocara!
Najloso e da ocekuvaat mnogu od tebe, a ti da gi razocaras!

А зашто секогаш некој очекува од некој нешто,зашто сите се дојдени до тој степен да треба неко да им се помогне,не викам јас да не се помага на луѓето,ова го имам чуено доста пати и сега кога го видов како пост морав да искоментирам,затоа не очекувам многу од никого а ни малку бе како многу ретки се тие луѓе што можат да ти помогнат според мојот став пре би ти помогнал некој што не ти е многу близок отколку некој ептен близок
А за темава мислам дека полшо од тоа да те наваса опасна болест нема....заеби све друго чувај здравје све си доаѓа само по себе
Поздрав :helou:

Да останеш сам, тотално сам, без никој да те сака и никој кој го сакаш, да се наоѓаш меѓу милион луѓе, и сепак да се чувствуваш осамен, зошто сите ти изгледаат како странци. :(

Нема полоша болка од осаменоста.

чаленгџ

SCORPIO__20 напиша:
а зошто си песимист и гледаш дека воопшто има нешто лошо во животот?
Според мене нема ништо лошо во животот, туку ние лошо се поставуваме во нашиот живот за кој подоцна или порано се каеме нажалост
Потполно се согласувам ............ т.е. нема лоши работи во животот. Да имаш пари па да немаш - лошо било ...хммм тоа си го заслужил ... пример ... имам 1000 000 $ сум ги потрошил па немам, ги потрошив: лошо ми се случи ... е шо треба да ти се случи ??? пусто македонче ако има нешто се задоволува и крај ... и после пропаѓа да ...за да не изгубиш нешто во животот треба да се бориш за него, а не само го добив, крај ...и после си го изгубил ... нормално е ... а после секоја добивка што ти го прави животот поубав, да имаш нов предизвик и нон стоп да си во он д веј...

Според мене најлошо е да снемам интернет :zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom