Што да се прави кога ќе се добие поглед?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzony
  • Време на започнување Време на започнување
Ти се вртиш, и она се врти:

- Зар секад вака се шмекаш со дечките од улица?

- (Таа веројатно ќе се насмее или ќе ти врати со нешто...)

потоа ќе и се доближиш за да не се дереш по улица:

- Како се викаш убавице?

... Потоа ќе се запознаете, ќе си направите краток муабет, ќе си размените телефони, и ќе и се јавиш понатака да идете негде на кафе.

pa..

pa Cutting Edge dobro kaza potoa se e izgubeno :( Mene mi se sluci stvarno ovo vcera i uste zalam sto ne se vrativ jezda bev so drugar. Ali ja primetiv deka se zaglea u mene i se smeskase a i ja u nea i produzivme i mu vikam na drugarmi glej sea devojcevo ke se svrti haha i ona se svrti i se nasmea :) Puuu kako ne trgnav po nea :) tonijack dobra strategija samo da i kazam: "A ti na site decki vaka im se smeskas?" i ke pocne razgovor :D ali jbg a epten mozam da kazam i mi se zasviga samo na pogled jbg :toe:

Кое смеење ќе ми дојде да бидам гледател од страна на некоја ваква ситуација, и така некој да побара ФБ или МСН xD

Ми се има воа издешавано ама јас вака (не)искусен се побркав малце :kesa: :tapp: и не нападнав се повлечив и сеа се нервирам ногу ама да га јебем...друга прилика биЧе боље

Гледај сега овие квази дон жуани не приметив да ти кажат нешто паметно напротив приметив некој излитени фрази и муабети кој можеби им упалиле кај некоја девојка али тоа не значи дека ке упалат кај секоја приметив и доза на сеир и исмевање незнам од кој причини е тоа така затоа што секој од нив се нашол во размислување околу истиот проблем и барал рецепт за тоа како да ги освои девојките за жал нема таков рецепт секоја девојка може да биде шармирана од различни работи но секоја цени самодоверба но не и самобендисаност и горделивост сакаат опуштен разговор кој ке прави да се чуствуваат убаво сакаат да ги гледаш во очи и да бидеш сигурен во тоа што го збориш не сакат комплименти и изрази у стилот на маче срце злато биди лјубезна како што си убава и слично сакаат позитивна вибрација насмевка и слично , пробај да ги насмееш но не со некој глуп виц пробај да ги насмееш спонтано ако успееш да ја натераш да се насмее можеш да ја натераш на било што ова го кажала мерлин монро а јас го потврдувам физичката убавина не е воопшто битна фактот дека те погледнала и дека ти се насмеала значи дека гледа нешто што и се свига вреди да пробаш нема што да изгубиш само не барај рецепт рецепт не постои и нема да го има ефектот што се бара ,ефектот на спонтаноста е мн поголем од било која претходно спремен говор кога ги увидов овие работи сватив дека делумно сум ги применувал и тие се работите кој ги привлекуваат девојките кон мене пробај применувај ги и ти ке бидеш изненаден од резултатот но не барај рецепт или пишано правило тоа не постои немој да се потценуваш во никој случај и биди свесен за фактот дека на секоја девојка ти можеш да и дадеш нешто што неможе да и го даде никој друг Поздрав
пичкариште невидено сии ејјј...ќе ги мрдниш од умот пичината со мозокот шо го имаш;)
дај ако сакаш напиши јавно некој рецепт за заведување на жени на случајно загелдување на улица...ќе ни се најди вака на нас вака неупатените

Мене кога ме некоја гледа, ја се правам дека не ја приметувам.

Возврати на ист начин и причекај на некој сигнал, а после тоа у поход.
Секој си има различни начини на пуштање, но најдобро според мене се убавите зборови(женските паѓаат на зборови) и ненападно однесување. Ако те корпоса повлечи се, така ке оставиш добар впечаток. Напорните момци се одвратни :)

пичкариште невидено сии ејјј...ќе ги мрдниш од умот пичината со мозокот шо го имаш;)
дај ако сакаш напиши јавно некој рецепт за заведување на жени на случајно загелдување на улица...ќе ни се најди вака на нас вака неупатените

Баш напротив човекот пишал дека не постои рецепт и секоја ситуација е различна.Со однапред смислен говор можеш само да се изглупираш.Иако нема запирки барем пробај да разбереш која му е поентата пред да реплицираш.

Незнам. Рандом ствар увек праам а и иам многу начини. Се вртам позади да не гледа во некој друг, гледам дали иам нешо на лицево, се мислам зашто го избрала моето лице како точка во која зјапа дур е замислена, се прашувам дали се препознала и други самоуверени фазони кои ги имаат вистинските фраери, како мене на пример.
Глупост е имаш план бе. Прави што мислиш во моментот. Биди си свој.

Прво и основно, а најверојатно и единствено: Све прави, али немој да бараш фејсбук, затоа што делува толку незрело, детски и во секој случај глупаво. Иако е тоа се почест случај, ако некој ми пријде и ми побара фејсбук ќе го погледнам накриво и шансите да излезам со него драаастично ќе се намалат. Фејсбук бе???

Прво и основно, а најверојатно и единствено: Све прави, али немој да бараш фејсбук, затоа што делува толку незрело, детски и во секој случај глупаво. Иако е тоа се почест случај, ако некој ми пријде и ми побара фејсбук ќе го погледнам накриво и шансите да излезам со него драаастично ќе се намалат. Фејсбук бе???

Ми се има ова случено неодамна, додека одев накај автобуска. Типот навидум си изгледаше смирен, за да потоа стане нападен. И ни на крај памет не ми падна да му дадам фб, иако инсистираше. Дури и кога го одбив не се дистанцира од мене. Многу неприродно ми изгледаше сето тоа, ко да си имаше задни намери. Којзнае...
Едноставно треба се спонтано да се одвива. Биди си природен, насмевни се и започни муабет - ако ти се пружи шанса (али без некои излитени фрази, и без срце, маче итн.. делува мн иритирачки да го слушаш ова од личност која не ја познаваш). И да многу поприродно изгледа додека сето ова се случува во дискотека, кафич.. а не на улица.

Епа ке му речиш здраво да не сакаш да те повозам на чопер? или у мерцедесот
друго нишо не ти треба и по можност напред да ја седниш :D
п.с ма да ако имаш чопер или мерцедес они ке ти пријдат :pos2:

Ќе вратиш, ќе се насмевнеш, ќе кимнеш, ако продолжите и двајцата у исто темпо се знае натака.

Зашто бре одма фб, мсн? :tv: Мене да ми се случи ова шетајќи некаде на рандом, би возвратил во иста мерка, и ќе чекам кармата да си го обработи останатото :).

so i da pravis nemoj da i kimnuvas i da prakas maco baknezi:nenene:
bidi priroden, ako nesto se slucuvaa vo taa situacija, iskoristi go toa da pocnes muabet. posle se prasuva za ime, i ja podavas rakata. ama najnormalno, zosto ne sakas taa da te oseti oti si nesiguren. dopirot e edno od najvaznite nesta vo zapoznavanje so nekoja. posle toa zapocnuvas naopsti muabeti, so raboti, kaj uci....i gledas da ja nasmees, no ne da izigravas klovn.
sekogas pali ovaa finta, kolku i da zvuci banalna.
:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom