Што да се прави кога ќе се добие поглед?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzony
  • Време на започнување Време на започнување
Моето вакво искуство не беше ни во дискотека ни на улица, туку во Тинекс.:pos: Ко шо си бев замислена ко заутена нешто и само шо сакав да свртам кон друга полица убо се спукавме шо и на двајцата ни паднаја работите. Се насмеавме и двајцата се извинивме, од го бркаше пудингот шо ми падна :pos:, му се заблагодарив се глеавме ко збунети и онака ко да запре се, имаше некоја привлечност од двете страни, се запознавме и на излегвење разменавме неколку реченици. Уште еднаш не го видов.:toe: Ама ко ќе ми текнит на моментов беше клише од филмојне.:pos2:

Шо и да прајте аманте немојте Facebook бе луѓе, дај не зафркавај мислам стварно ...:tapp:

Абе ако ти е “пишано“ односно има магнетна привчлечност меѓу двајцата, освен шо ќе си разменувате насмевки и погледи и ќе се правите на луди демек не зјапате еден во друг а цело време се глеате, машкото е тоа шо треба да пријди:) Макар и женските не се ништо подоле, али ај традиционалност. Пријди и прашај ја, “Шо ме глеаш мори“? Имаш некој проблем? Да не ти должам нешто???
Just Kidding:)

Пријди и речи и здраво, прашај ја дали е слободно да седниш до неа и кажи и оти сакаш да се запознајте. Искреноста се исплаќа секоаш
Битно да почниш е со некоја мала реченица, како што спомнав, после тоа муабетот сам ќе си иди, ако не ви иде...брзо ќе си заминете по дома:)

Темава треба да има и втор дел а тоа е како да пристапиш откако ке добиеш поглед и она што е најважно како да се видите повторно со личноста за која сте заинтересирани особено ако првпат ја гледате и незнаете ништо за неа ,ниту ја знаете преку друга личност.

Ја барам на фејсбук стискам лајкови ако врати почнувам со акција хаха

Почни вообичаен муабет, Здраво како си на пример, и гледај ја во очи кога зборувате, ако се разминеш се ти е џабе, ако се вртиш по неа сигурно ќе ја гледаш в газ а не во тилот нели, па и ако она се заврти се ти пропаѓа :). Со текот на муабетот прашај ја за бројче а не ФБ, и биди директен и имај доверба во себе, ако се мислиш и филозофираш само ќе заебеш :), подобро е кратко и јасно отколку долго и несватливо.

Почни вообичаен муабет, Здраво како си на пример, и гледај ја во очи кога зборувате, ако се разминеш се ти е џабе, ако се вртиш по неа сигурно ќе ја гледаш в газ а не во тилот нели, па и ако она се заврти се ти пропаѓа :). Со текот на муабетот прашај ја за бројче а не ФБ, и биди директен и имај доверба во себе, ако се мислиш и филозофираш само ќе заебеш :), подобро е кратко и јасно отколку долго и несватливо.

Не ја прашувај за бројче, ќе се изненадиш и ако ти се засрами си отишол на вода со скршени стомни. После шо прајме? :baeh:

stvarno iznenaduvacki dobri i korisni raboti procitaf na temava iako mislef deka jas go pravam najdobro(kako ne) znaci koga razgleduvame polgedi a ne se poznavame voopsto osnovno si mislam znaes zosto bas jas od site faci potoa koga ke vidam deka e stvarno dobra ja poglednuvam toa go dvojno pomalku od nea bez ogled kolku i da e nekoja dobra vtora rabota koja ja praktikuvam i koja ako uspee znaci ke bide sto posto neshto toa da se pravis nedostapen nezainteresiran(demek si ja krevas cenata) toa za mene e mn dobra finta e sea ako stane nezainteresirana znaci i nema mnogu merak za tebe a ako prodolzi e togas sosema slucajno se najduvas do nea i ako ste vo klub diskoteka pocnuvas da igras pokraj nea se zblizuvas a ako ste na drugo mesto ednostavno so nekoj od drustvoto ja menuvas pozicijata

се меркаме со една колешка на работа...ај следен пат ќе и купам бурек в кантина :)

Primer, Si se setas zabelezuvas ubavo zensko/masko i ja/go primetuvas kako te gleda/smeknue i se smeska :) I se razminuvate.. Potoa dvajcata se vrtite za da se poglednete pak i obicno doaga do cuden moment koga dvajcata se gleate i se smeete :pos2:
Vi se slucilo? (koga posleden pat?)
I sto mislite dali moze da se prevzeme neso od situacijava da i pridam i da ja prasam za fb? nema da izglea malce smesno...

Одамна знам јас дека фејкбук го сјеба светот. Зошто не е 1969 мајке му, да се знае што се бара од женско, а не фејкбук.

Богами фејсбук е голема тиња,јас го баталив и почнав во реалност да се отворам.Највеќе сакам во парк да им го прекинам муабетот на типкиве да ги запознаам и да се претставам во најдобро светло.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom