Моето вакво искуство не беше ни во дискотека ни на улица, туку во Тинекс.
Ко шо си бев замислена ко заутена нешто и само шо сакав да свртам кон друга полица убо се спукавме шо и на двајцата ни паднаја работите. Се насмеавме и двајцата се извинивме, од го бркаше пудингот шо ми падна
, му се заблагодарив се глеавме ко збунети и онака ко да запре се, имаше некоја привлечност од двете страни, се запознавме и на излегвење разменавме неколку реченици. Уште еднаш не го видов.
Ама ко ќе ми текнит на моментов беше клише од филмојне.:pos2:
Шо и да прајте аманте немојте Facebook бе луѓе, дај не зафркавај мислам стварно ...
Ко шо си бев замислена ко заутена нешто и само шо сакав да свртам кон друга полица убо се спукавме шо и на двајцата ни паднаја работите. Се насмеавме и двајцата се извинивме, од го бркаше пудингот шо ми падна
, му се заблагодарив се глеавме ко збунети и онака ко да запре се, имаше некоја привлечност од двете страни, се запознавме и на излегвење разменавме неколку реченици. Уште еднаш не го видов.
Ама ко ќе ми текнит на моментов беше клише од филмојне.:pos2:Шо и да прајте аманте немојте Facebook бе луѓе, дај не зафркавај мислам стварно ...

Макар и женските не се ништо подоле, али ај традиционалност. Пријди и прашај ја, “Шо ме глеаш мори“? Имаш некој проблем? Да не ти должам нешто???
хаха