Што да се прави кога ќе се добие поглед?

• Креатор на темата Креатор на темата Dzony
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 ноември 2010
Мислења
2
Поени од реакции
0
Primer, Si se setas zabelezuvas ubavo zensko/masko i ja/go primetuvas kako te gleda/smeknue i se smeska :) I se razminuvate.. Potoa dvajcata se vrtite za da se poglednete pak i obicno doaga do cuden moment koga dvajcata se gleate i se smeete :pos2:
Vi se slucilo? (koga posleden pat?)
I sto mislite dali moze da se prevzeme neso od situacijava da i pridam i da ja prasam za fb? nema da izglea malce smesno...

Да, ќе изгледа смешно што бараш фб. :tapp:

Пробај да почнеш разговор како што е опишано во делата. Читајте книги, ништо не се учи од фб. Од фб се заглупавува повеќе. :)

Не би било глупо, зашто? Шо има да изгубиш?

И тек после и викаш:

Имаш пенкаЛо? Пиши мој број!

(стара финта, ама ретро сум расположен, јебига)

Не бе другар..ти со куферот ќе се прајш бизмисмен и ко боже ќе се удрите некако... извини ова она , па кај си шо си...мој совет

Гледај сега овие квази дон жуани не приметив да ти кажат нешто паметно напротив приметив некој излитени фрази и муабети кој можеби им упалиле кај некоја девојка али тоа не значи дека ке упалат кај секоја приметив и доза на сеир и исмевање незнам од кој причини е тоа така затоа што секој од нив се нашол во размислување околу истиот проблем и барал рецепт за тоа како да ги освои девојките за жал нема таков рецепт секоја девојка може да биде шармирана од различни работи но секоја цени самодоверба но не и самобендисаност и горделивост сакаат опуштен разговор кој ке прави да се чуствуваат убаво сакаат да ги гледаш во очи и да бидеш сигурен во тоа што го збориш не сакат комплименти и изрази у стилот на маче срце злато биди лјубезна како што си убава и слично сакаат позитивна вибрација насмевка и слично , пробај да ги насмееш но не со некој глуп виц пробај да ги насмееш спонтано ако успееш да ја натераш да се насмее можеш да ја натераш на било што ова го кажала мерлин монро а јас го потврдувам физичката убавина не е воопшто битна фактот дека те погледнала и дека ти се насмеала значи дека гледа нешто што и се свига вреди да пробаш нема што да изгубиш само не барај рецепт рецепт не постои и нема да го има ефектот што се бара ,ефектот на спонтаноста е мн поголем од било која претходно спремен говор кога ги увидов овие работи сватив дека делумно сум ги применувал и тие се работите кој ги привлекуваат девојките кон мене пробај применувај ги и ти ке бидеш изненаден од резултатот но не барај рецепт или пишано правило тоа не постои немој да се потценуваш во никој случај и биди свесен за фактот дека на секоја девојка ти можеш да и дадеш нешто што неможе да и го даде никој друг Поздрав

Не бе другар..ти со куферот ќе се прајш бизмисмен и ко боже ќе се удрите некако... извини ова она , па кај си шо си...мој совет

Ќе се судрат и после следува еден филмски дијалог:

"Леле извини, моја грешка."
"Не не, јас сум крива, јас не гледав кај одам."
"Добро де, ќе те оставам да ја прифатиш вината ако те честам пијачка."
Шмек :pipi:

Гледај сегаовие квази дон жуани не приметив да ти кажат нешто паметно напротив приметив некој излитени фрази и муабети кој можеби им упалиле кај некоја девојка али тоа не значи дека ке упалат кај секоја приметив и доза на сеир и исмевање незнам од кој причини... !?

Уау.... се ова е кажано во еден здив и две запирки. Секоја чест. :P

Инаку на темата, никогаш не барај фб, побарај мејл, па преку мејл ќе направиш „срч“ на фб и ќе ја најдеш. ;) На овој начин ќе и докажеш дека си снаодлив, а снаодлив е само неколку букви различен од неодолив. ;)

Ми се има случено неколку пати ова и само 2-3 пати имам почнато така разговор. И наједноставно е вака муабет да се почне, само за име ја прашуваш и после флоуаш хаха :D

Ова со погледиве поише се дешава у дискотека него на улица барем јас така мислам. :)

Уау.... се ова е кажано во еден здив и две запирки. Секоја чест. :P

Инаку на темата, никогаш не барај фб, побарај мејл, па преку мејл ќе направиш „срч“ на фб и ќе ја најдеш. ;) На овој начин ќе и докажеш дека си снаодлив, а снаодлив е само неколку букви различен од неодолив. ;)

Не, на овој начин ќе кажеш дека си некој интернет-глупак. Зошто па на фејзбук? Јас се кладам дека повеќето ќе паднат на оние „ретро“ трикови спомнати претходно, отколку со фејзбук работава.

Ако тоа ти се деси....па уствари нишо не праиш, пошо најчесто ништо не значи. (часни изузетци)

Многу љубови и љубовни врски се родиле и започнале токму на овој начин - со случајна средба и украден поглед. Доколку тој навидум обичен поглед пробуди во вас нешто невообичаено силно тогаш вреди да се искористи и грабне шансата во свои раце... бидејќи нешто еднаш испуштено може никогаш повторно да не бидете во прилика да го имате.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom