Што читате во моментов? (со краток коментар)

• Креатор на темата Креатор на темата Desert
  • Време на започнување Време на започнување
Еве сега ја читам Мапа од Коски од Џејмс Ролинс, супер книга, многу ме потсетува на Џејмс Бонд главниот лик.Скриени коски кои не се коски, ами бестежинско злато, скриени гробници кои останале непипнати со векови, вечно ривалство во Ватикан предизвикано од различните мислења на Апостолите итн, итн...доволно интересно за да се прочита, ама ич вистинито.:wink:

JohnnyMass напиша:
Еве сега ја читам Мапа од Коски од Џејмс Ролинс, супер книга, многу ме потсетува на Џејмс Бонд главниот лик.Скриени коски кои не се коски, ами бестежинско злато, скриени гробници кои останале непипнати со векови, вечно ривалство во Ватикан предизвикано од различните мислења на Апостолите итн, итн...доволно интересно за да се прочита, ама ич вистинито.:wink:
zvuci ubavo ... bi trebalo da mi se svidi.. ako ja najdam ovaa definitivno ja citam
sea samo sto ja docitav edna od Sidni Sheldon.. ma da ne znam kako da ja prevedam.... Veternjaca bogove... so taa ambasadorkata na SAD u Romanija... interesna e kako i site knigi na Sheldon

Tikvi4ka напиша:
zvuci ubavo ... bi trebalo da mi se svidi.. ako ja najdam ovaa definitivno ja citam
sea samo sto ja docitav edna od Sidni Sheldon.. ma da ne znam kako da ja prevedam.... Veternjaca bogove... so taa ambasadorkata na SAD u Romanija... interesna e kako i site knigi na Sheldon

Да многу авантуристичка и акциона книга.Јас ја купив на саемот сега во Скопје заедно со една друга книга од истиот автор - Храмот на Инките.Ако живееш во Скопје не би имала проблем да ја најдеш...
Мило ми е што те заинтересирав...:smir:и се надевам со уживање ќе ја читаш како ја сега.

Рене Декарт - Страстите на душата

Сара-Марек Халтер
Досега е прекрасна. Женски роман.
:)

Сега земаф да ја читам Алхемичарот .. интересна е .. бтв малце касно али немаф време читав некој други психолошки романи .. поз.

JohnnyMass напиша:
Да многу авантуристичка и акциона книга.Јас ја купив на саемот сега во Скопје заедно со една друга книга од истиот автор - Храмот на Инките.Ако живееш во Скопје не би имала проблем да ја најдеш...
Мило ми е што те заинтересирав...:smir:и се надевам со уживање ќе ја читаш како ја сега.
e ne ziveam.. nazalost

Веќе два-три дена се туфкам да ја почнам Game Over од Адел Паркс, и ми изгледа интересна, особено ми се свиѓа слоганот на книгата: Незаборавниот шарм на бившата и разорната сила на новата љубов.

momentalno nisto..... planiram ovie denovi da [prelistam nekoja stranica (osekam padnav vo formata)

ramada напиша:
Петтата гора-П.Коелјо

еј, пред 2 дена ја прочитав :helou::helou:

иначе

Растађемо се уз смешак нас двоје - Сергеј Јесењин

"Царицата на Давид" - Индија Еџхил и "Кој го здипли моето сирење?" оваа само што ја дочитав, ама првата е поубава

Парфем - П. Зискинд
Лудило. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom