Што читате додека кењате?

• Креатор на темата Креатор на темата Chandler
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
НЕГО, АЈ БЕ КОЈ Е ПРИСУТЕН АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ КАЈ СЕ МЕЊА ТОЈ НАТПИСОТ ШО Е ПОД ИМЕТО КАЈ АВАТАРОТ ТАМУ, КАЈ ШО СЕ ПИШУВААТ ТИЕ МОДЕРАТОР, АДМИНИСТРАТОР, ТИЕ.

јас дур прам то шо прам....учам, то е.. тежок живот сегде со учебник одам мухахха

kiro hametovski напиша:
НЕГО, АЈ БЕ КОЈ Е ПРИСУТЕН АКО МОЖЕ ДА МИ КАЖЕ КАЈ СЕ МЕЊА ТОЈ НАТПИСОТ ШО Е ПОД ИМЕТО КАЈ АВАТАРОТ ТАМУ, КАЈ ШО СЕ ПИШУВААТ ТИЕ МОДЕРАТОР, АДМИНИСТРАТОР, ТИЕ.

Твоето барање ќе го доставиш тука :wink:
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=1

Ја читам цкм, пс чип, плејбој америчкото или хрватското, некој весник или слично. Со баг не влегувам во веце бидејки ми е библија и страв ми е да не ми се намокри.

Иначе татко ми си сурфа или си работи од веце

Ееее, замислете уште полски wc-ња да имавме... неписмени ќе останевме...
Јас исто не можам да какам без некое списание или книга, или ако сум тргнала секаков вид на хартија од таму, обавезно упатства читам.

123 напиша:
Ееее, замислете уште полски wc-ња да имавме... неписмени ќе останевме...
Јас исто не можам да какам без некое списание или книга, или ако сум тргнала секаков вид на хартија од таму, обавезно упатства читам.
:pos: :pos: :pos: :pos: the same thing zimi se

ДОбра книга, магазин или да слушам некоја песна...како на пример "Here it comes again" :pos:

Ја на пример најчесто си го читам The Dilber Principle на шоља. Понекогаш весник некој или списание... а ако сум ептен у криза, знам да прочитам и:
-Неговата формула за волумен е збогатена со екстракти од зелен чај, лимонова тревка и минт. Длабински ја чисти косата...
-INGREDIENT: Aqua, Ammonium Laureth Sulfate,...

Еден пријател во Холандија имаше направено одма до шољата ставено монитор, зад шољата куќиштето и на лабавото тастатурата од компјутерот. Ултимејт задоволство. Кога ќе ја отвориш вратата автоматски се уклучуваше компјутерот поврзан на интернет. Задоволство до бескрај, вецето беше исклучиво негово никој не смееше да влезе таму и со саати кењаше.

Додека кењам читам весник "Вест", нешто за учење ако сум прва смена во школо или списанија за автомобили!Али темава е цепки!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:

vlatko напиша:
Додека кењам читам весник "Вест", нешто за учење ако сум прва смена во школо или списанија за автомобили!Али темава е цепки!:icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
Fala!

Имам еден кинески ресторан чијашто реклама е на ниво на вецето така што секогаш кога ќе седнам читам кинески букви.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom