Што боли повеќе, психичката или физичката болка?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Тука негде се и двете. Ни од едната ни од другата не можеш да спиеш, те тераат да викаш, ама за физичката има апче, а за психичката...најблискиот бар!

Па коа би ме удрил некој болката се лечи..а да ми каже некој нешто многу лошо ке го памтам....ама вракам...:vozbud:психичката дефинитивно:pipi:

психичката боли... ама коа некој ке ми нанесе психичка болка најчесто завршува во голема физичка болка... гооолема...

и се согласуем за теоријата со апчињата и барот... јесда преферирам во домашни услови(поефтино е не за дроги)

Тука негде се и двете. Ни од едната ни од другата не можеш да спиеш, те тераат да викаш, ама за физичката има апче, а за психичката...најблискиот бар!

Хахаха се согласувам сотебе...само во бар или кафана е малце скапо за да апчето помогне,па затоа и јас преферирам да биде во домашен амбиент ;)

Хахаха се согласувам сотебе...само во бар или кафана е малце скапо за да апчето помогне,па затоа и јас преферирам да биде во домашен амбиент ;)

Интересен муабет. :) Само што, во барот не се лечи проблемот, за момент се потиснува. Како кафетин за мигрена. :nenene: Колку сакаш опраај го, она ќе се врати ако си ја закачил.

PSIHICKATAAAAAA

ЕДИТИРАНО ОД МОДЕТАТОР: ПИШУВАЈ НОРМАЛНО СО НОРМАЛЕН ФОНТ, НЕ СМЕ СЛЕПИ.

ПСИХИЧКА

ЕДИТИРАНО ОД МОДЕРАТОР: ПИШУВАЈ СО НОРМАЛЕН ФОНТ, МОЖЕМЕ ДА ПРОЧИТАМЕ И КОГА НЕ Е 5КА ГОЛЕМИНАТА НА БУКВИТЕ.

ЈАВИ СЕ ЈУЖНА!

Пишете бар една проста реченица зошто едната или другата боли повеќе.

I dvete.Zatoa sto mozis da bidis povreden od nekogo i cel zivot da se potsekjas na toa no moze da ti se sluci nesrekja skraja da e:pipi: i da ti ostanat nekoi teski posedici

Хм... :) Скршена коска која не остава без шанса за движење со свои нозе, парализирање на кичма од згазен автобус, изгорено лице... не дај Боже... се работи кои предизвикуваат огромна физичка болка, која потоа прави да имаме психичка болка до крајот на животот. Замисли па такво сценарио.

Сакам да кажам, и физичкото повредување може да боли цел живот, иако темата е јасна. :oftopic: :(
Целосно се согласувам и не мислам дека е оф топик, во суштина тоа е налоша комбинација...значи физичката болка не само што не е секогаш минлива, туку може да остави психичи траги засекогаш. Убаво објаснил Виктор во својот пост :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom