- Член од
- 1 ноември 2008
- Мислења
- 7.396
- Поени од реакции
- 1.880
јбг али 2012 се ближи се отвора букурешкиот договорУште 10 ќе ни лупнат и око нема да им трепне!![]()
некој ќе треба да враќа имоти
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
јбг али 2012 се ближи се отвора букурешкиот договорУште 10 ќе ни лупнат и око нема да им трепне!![]()
па сетете се луѓе бе, не беше така одамна кога ГРЧКИОТ КОНЗУЛ во Скопје изјави дека Македонија го доби спорот со името, еј противникот ти вика дека спорот е добиен, а ние ....
Уште 10 ќе ни лупнат и око нема да им трепне!![]()
Уште да цитираше целосно и правилно, ќе ти бевме благодарни.
Грчкиот конзул, Теодора Гросоманиду, изјави на Фајнешл Тајмс дека Македонија ја доби борбата во меѓународното признавање под Уставно име и дека Грција треба да ја прифати таа реалност.
После оваа изјава беше повлечена од својата функција, од страна на Бакојани.
Поентирајќи во меѓународното признавање на МК под уставното име, скоро ништо не се променило освен што напреднавме.( дури и ако ги иземеш Мексико и Конго чинам не е битно ) Сеуште сме блиску до 2/3 мнозинство од ООН членството. Кои и онака не е пресудно, се додека Франција е по страната на Грција.
Затоа убаво ти порача Мисирков, СИМНИ СЕ ОД ОБЛАЦИТЕ.
тенеќе, инает тераш.
Кога ќе се симнам од облаците, батка јас си одам од државава!
И ќе им се приклучиш на тие што сега многу те нервираат?:kesa:
тенеќе,
надвор од ЕУ и НАТО види ник![]()
Поубаво побрзај, овде мед и млеко тече, сам се отвара вентилот и ти се сипе во стомак.
А подобро би било да почнеш да ги читаш без скокање постовите, за да не поставуваш веќе одговорени прашања.
И те прашав, дали се промениле моите ставови со оние пред 6 или повеќе месеци кога бев во Македонија?
Лека ви ноќ :smir:
Всушност, ни тои не е точно, Грција стои цврсто на становиштето Македонија да не влезе во НАТО и ЕУ по никаква цена.
добро бе тенеќе,
Јас не видов никој тука, што тврди дека е против НАТО и ЕУ доколку не примат со уставно име. А истовремено ти го викаш истото. Јас незнам што сакаш да кажеш, најискрено.
И каква врска има кој каде се наоѓа? Па името за сите подеднакво ќе е сменето.
...Па барем ќе живеам како човек, а и ќе бидам голем ПАТРИОТ кој не го дава името и вика дека ќе умираме лавовски или корења ќе јадиме или такви слични фрази ...
...