Што би правеле кога би немало вода?

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување

еци^^^

Walking the line of nature's palm
Член од
9 декември 2005
Мислења
2.945
Поени од реакции
58
dobra rabota se flasite so cista voda koi sekojdnevno gi pieme!ama dali ste se zaprasale kako bi bilo koga ke stanete sabajle i nema so sto da izmiete zabi poso...NEMA VODA!:raz: bljak! ...brat mi bi rekol:pa ke si kupam mastiki i gotovo?:icon_lol: samo neznaese da mi odgovri so bi naprail koga ke oseti golema potreba od tusiranje:icon_roll ..
..aj da mu pomogneme..cekam!!!+:pishtoldz

eci^^^ напиша:
dobra rabota se flasite so cista voda koi sekojdnevno gi pieme!ama dali ste se zaprasale kako bi bilo koga ke stanete sabajle i nema so sto da izmiete zabi poso...NEMA VODA!:raz: bljak! ...brat mi bi rekol:pa ke si kupam mastiki i gotovo?:icon_lol: samo neznaese da mi odgovri so bi naprail koga ke oseti golema potreba od tusiranje:icon_roll ..
..aj da mu pomogneme..cekam!!!+:pishtoldz

kako bi bilo...
valja bi piele nesto drugo...ali vo sekoj pijalok ima voda od druga strana:)
a za banjanjeto ohrid kje stane glaven grad, a ezeroto od najcisto najgnasno vo evropa...:pos:
ali sekako deka odma bi se naslo neso vo zamena na voda....:icon_roll

Од водата и железото рѓесува на ја препорачувам за пиење:pos:
а за туширање ке се снајдеш

Jas zavisam od voda... :pos: ke siznam toa ne smee da se sluci!

jas pa uopshte ne sum po vodata samo se banjam so nea i da :) plaknam usta koa mijam zabi taka da ke mijam so mleko ili coca cola ke se snajdeme be pa ti torcho vidi go ke se naprai nesho

абе ја полудувам ако не си измијам раце, а камоли да снема :)))))

dajdo напиша:
jas pa uopshte ne sum po vodata samo se banjam so nea i da :) plaknam usta koa mijam zabi taka da ke mijam so mleko ili coca cola ke se snajdeme be pa ti torcho vidi go ke se naprai nesho

Ti pa od koka kola ne se delis! :) Znam jas.... i kazi kolku ti e merak da go dzvakas posle kapaceto od koka kolata,a? :pos:

jas poluduvam koga nema voda samo 5 min, a kamoli poveke....a da nema taka so denovi nedaj boze ....bi trcala do prvoto selo da najdam nekoj bunar...ili bi viknala pozarna....za da mi napolnat dve tri burinja voda :)) oti ne ja biva...

dajdo напиша:

Јас сум обратно ко се туширам ко оргазам ми иде. :pos: Секс у вода е најзакон нешо у постоење. Иако не сум којзнае како пливач :pos:

Toreador напиша:
:pos: Секс у вода е најзакон нешо у постоење. Иако не сум којзнае како пливач :pos:
сеа ке сексаш некоја или ке пливаш одлучи се:pos:

Fir_Maked напиша:
So ke praime ako nema voda? Prosto, ke umreme.
zavisi moze ke se pronajde nesho drugo sho ke bide sho ke ni sluzi ko voda neli nikad se nezna :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom