Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Slash II
  • Време на започнување Време на започнување
Ако е утре крај на светов...ќе напраам се од себе да ја шмекнам Тикви4ка...
единствената сеа за сеа...која му пркосеше на мојот шмек (во ало ало ме нарече Тапа Шмеќер и дека нема шо муабет да прави)...ова јас во мојот живот го сметам за неуспех и ндеовршена работа...и мислам дека ако е утре крај на светот...ќе и го посверам на Тикви4ка

Земам пет-шест курви, прам една оргија јака, земам еден Johny Walker се прам камен и чекам да дојт крај на светот

Ако утре е крај на светот, ќе учам структури и бази на податоци...

Ако утре е крај на светот, останатото време би го посветил за да прднам во канче од кисело млеко.

Ke se zboguvam sveceno so site a potoa ke zaspijam za da ne go pocustvuvam grozniot moment :nesum::uvo:

ке идам да убијам една професорица за да бидам сигурна дека нема да преживее на било каков начин:pos2:

Прочитајте ги работите што сте ги напишале луѓе и малку размислете сто се крие во вас и чека само повод да излезе.

Па ако утре крај на светов ке се изнагледам убиства,
силувања, оргии и што ти не.

Можеби и треба да дојде крај на светов а?

Јас пакувам куферите и одам за Германија:pos2:

Би им кажала на тие што ги мразам колку многу ги презирам, би ги искубала за коси, и на крајот мирно би заминала и би им рекла..
„уживајте во пеколот“..:helou:

би ги прашала моите најблиски прашања за кои не сум се осмелила да ги поставам и би ги направила работите кои сум сакала да ги направам ама никогаш не сум имала време (а ги има многу) :pipi:

Секако ке правам работи за кои сум немал доволно храброст и смелост за да ги направам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom