Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Slash II
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе си сварам грав, ќе си направам салата од подварок со буковка, има да ја отворам ракијата што ја ставиле да ми седи до свадбата и ќе ја направам таа грешка да му се јавам на еден господин.:nesum:

останатото време го поминувам со личноста што ја сакам :)

ke zemam avion do l.a. i ke ja iskleckam jessica alba:drk:
охоо друже, ке чекаш ред не ти се исплати а си ја клецкал Алба, а си клецкал некоја од улица исто ти е хаха :pos2::pos2:

Пакувам куфери и бегам за Германија :icon_lol:

Подобро би одел во Тексас каде што живее Чак Норис. Он НЕМА да дозволи да биде крај дур не каже баш он.

охоо друже, ке чекаш ред не ти се исплати а си ја клецкал Алба, а си клецкал некоја од улица исто ти е хаха :pos2::pos2:[/quote]
abe pak drugo e posle ke se falis na drugarite :pos2: barem eden den

ke imam sex cel den hahhahahaha i soznam ke se iznapusam marihuana i ke si peam DON`T WORY BE HAPPY !

Па ништо...Ќе седам само и ќе јадам сладолед.

Ќе одам негде каде има многу вода, сама и ќе шетам или слично... :toe:

Ке ги забеам не се предавам јас толку лесно ќе си се обесам на плоштад:pos2::pos2::pos2:

ке си ја соберам бандата и ке пијам дури да умрам...така нема да дочекам крај на светот :)

Ќе се правам мутав кобајаги незнам дека утре е крај на светот и ќе си живема како да незнам ништо, ми е гајле.

крај на светот??...па ми е гајле мене куферите, во авион и заминувам за германија:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

шала на страна незнам немам размислувано за ова НЕШТО

би правел работи кои обично не би се осудил да ги направам :bip:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom