Што би направиле кога би знаеле дека е "утре" крај на светот?

• Креатор на темата Креатор на темата Slash II
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
24 август 2008
Мислења
238
Поени од реакции
133
Се повеке и повеке довагаат факти за крај на светот...
Има и научни факти и религиозни сите мислат дека е блиску крајот...
Па изјаснејте што мислите баш ме интересира

би си го собрала семејството дома ручек муабетење и тие ствари.. а после си го земам либето и си идеме во хотеллл... ке јадеме јаготки, ќе гледаме филмови... еден телескоп па ке глеаме ѕвезди... и така

Па во уништување или снемување на Земјата не верувам дека ке се случи во скоро време, бидејќи повекето од научниците се сигурни дека имаме доволно ресурси и доволно претпазливи ексеприменти за да не дојде до колапс на Земјата.
Само едно нешто е страшно во целава ситуација, а тоа е 3та светска војна.Па ако дојде до тоа, самите ние ке си се уништиме со нуклеарно оружје и така иде тоа, сам се создава човекот, сам се уништува.

Оргазнизрам еден групњак на плоштад, на 21 октомври...тогаш ќе биде најбитниот експеримент, кога треба протоните во два правци да се судрат...:pusk:

Би ги направил сите работи со не сум ги направил у теко на мојо живот !!

хмммм......ке им кажам на сите што ги сакам дека ги сакам , и ке чекам да се сретнеме горе некаде пак

Ќе бидам многу радосен, како да е крај на светот :vozbud:

Што има тука мистерија :uvo:
А што би направила ? Пааа... Сите оние работи за кои сум немала храброст до тогаш да ги направам :kesa:..., на сите што ги сакам и ми значат ќе им го кажам тоа ( уште еднаш ) и колку што е можно побрзо ќе се фрлам во прегратката на моето маченце :wub: и ќе го чекаме крајот заедно...

Иако би било крај на светот, дефинитивно неможам да го направам тоа што сакам зашто нема да можам да стасам до мк од денес до утре хаха..така да нишо не би направила, би чекала да се случи, 24 саати обесена на телефон со другарки ми и со една друга важна личност..Тоа :pipi:

ke pijam ke lumpuvam kejfovi ke teram svoi - goce arnaudov

hahaha

inache svarno ke se glupiram ke krsham... se:D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom