Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

heheheeh tesko prasanje ke odam da go silovam Bon Jovi hehehe :nesvest:

--**Ema**-- ej bravo za temava!!! TOP E!!! Pa ja bi idel kaj sve ne...segde kaj so ne me pustale,hihi...(samo ja si znam)...bi ispraznil nekoja prodavnica ko Tehnomarket Evropa...hihi...i mn dr raboti bi naprail...

Би отиднал на некои места каде не би идел ако сум видлив :)

Невидлив примамливо е ова. Па првите неколку часа банките ќе отидат во минус. После тоа некоја позната женска ѕвезда ќе биде ставена на интернет гола, а кога ќе помине невидливоста ќе идам на шопинг.

Би ги следела неколку часа оние деца и професори што ме нервираат правејќи им стапици(особено на професорите), и се што во тој момент ќе ми падне на памет! Потоа би го следела и би му отишла дома на детето што ми се допаѓа да си го гледам цело време, ќе се ставам себеси на мсн о контакти, ќе му оставам некои ливчиња со пораки, некои работи што го потсеќаат на мене и милион др. работи да се замисли малку и да му текне на мене...:pos: И онака он си е мрднат така да...би правела некои такви работи како да сум со него, а навечер кога ќе легне да спие, ќе го бакнам. Никој тоа нема да го знае само јас! :pos:

ке ги демнам (а можеби и убијам) луѓето кои ми се сомнителни, не ги има многу :) ама си знаат кои се тие :) :pos: потоа би отишол до некоја банка или поточно да кажам банки и да си отворам сметки да си префрлам некој денар или поточно денари и ке си ги искеширам потоа и нема ни трага ни глас од парите :)

п.с. (После се Сетив) на крајот од денот ке им јавам на неколку другарки и ке им кажам што ми се случува и дали би сакале да се сексаат :) би било кул:)

Ќе крадам испитни прашања , а и ќе се утепам од крадење се што ми треба, и едно пол саат ќе стојам негде у гтц и ќе сопнувам луѓе.Многу ми е смешно кога ќе се утепа некој.Хехехехехехехе. И ќе идам да ја упуцам Дора Бакојани. А првиот саат ќе си напраам добар план за да можам асално да си ги искорисам тие 24 саати.:vozbud:

Елена Ристевска ке го јаде.

Ке убијам 10тина души(Да да Ето таму си и ти вброен немој да се чудиш коа ке читаш)

Ќе ги дотепам од ќотек сите што ме нервираат, ќе наминам у некоја банка да се почастам малку.

Ќе се бутнам у кревет на некој лезбејки !!!
И би го утепал Боки13 !!!!

na direktoro od ucilisteto nase ce mu gi istisam gumite i ce i ce mu ja iskrsam kolata i ce go otepam zimi se!!!
Ili mozi posto ne ne pusta sukanici cetki i dollgi i neobicni frizuri na uciliste ce mu zalepam trajna perika so skanici pa da vidam so ke pravi.
I na prof ce mu gi spalam tevtrite so otcenki

ќе шетам гол низ факултет,ќе му седнам на Зозе на катедра и ќе му мавам заушки

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom