Што би направиле кога 24 часа би биле невидливи?

bi trknal dokaj eva longorija i bi ja gledal kako se banja

Kako sto ne me pustat vo diskoteki:)Ke si otidam ke si poracam neso ne plakam...Ke si otidam u nekoja banka ke ograbam parite:))..

asdasdsadada

[Едитирано од модератор] Користи ја опцијата измени.

lol kako ke poracas neso be koa si nevidliv ?!?! :vozbud:

Па ке украде де... :icon_lol:

А за сите што би се шверцувале у соблекувални... едно прашање... толку ли не можете да ги соблечете женските што ги имате? :icon_lol:

Ја банка би ограбил. Или би го упуцал Буш на спиење. :twisted:

Ќе видам кој колку ме почитува и колку ме сака!!

pa prvo sto mi tekna na pamet e deka bi otisla na fax da gi najdam site ispitni prasanja(ili kaj i da se, kaj profesorite doma ako se tamu...) .... pa drugo sto znam ima uste 300 gluposti sto bi gi napravila ama za toa dr. pat...

Охоо што све би направила:devil3: :zlo: ...
Прво би отишла убаво да си ја изнатепам една моја “другарка’’ т.е. појќе се,би отишла да го силувам:pos: мојот долгосакан дечко што го немам,женска му исто ќе ја изнатепам и ќе ја соблечам гола сите да и се смеат,би ги ограбила сите дуќани од било каков вид,би ги издала сите тајни од личностите што ги мразам,ќе трчам и ќе ги тускам сите наоколу и мноооогу мнооооогу други работи...:icon_mrgr :party3:

се некој краде, тепа, силува, резили, плаши и сл. дајте бе малце за добротворни цели невидливоста да се користи...
и после државава не чинела.

се некој краде, тепа, силува, резили, плаши и сл. дајте бе малце за добротворни цели невидливоста да се користи...
Овој па.. :pos::pos: ај кажи за што би ја користел ти :)

Pa ke gi ograbam site banki i od parite pola ke gi doniram za bolnici, bezdomnici, i sl. A ostatokot za mene:pos2:

Не им замерувај, па на 14-15 години претпоставувам дека и ти си сакал да го палиш школото, да ограбуваш банки, итн, што има тука чудно? :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom