Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Sum koristel dosta Antivirusi skoro na sekoj 3 meseci gi menuvav no veke edna godina go Imam NOD32 i nemam namera da go menuvam osven ako im se desi nesto :)
NOD32 e moj predlog

Sum koristel dosta Antivirusi skoro na sekoj 3 meseci gi menuvav no veke edna godina go Imam NOD32 i nemam namera da go menuvam osven ako im se desi nesto :)
NOD32 e moj predlog
И мој предлог :) само што го користам веќе две години мислам.
Исто така не е лош ни Панда, ама цица многу ресурси 50MB од RAM секогаш, по потреба и повеќе :)
NOD32 користи дупло помалку.

NOD32 e moj predlog

Кога ке сфатиш колку ти е полн тројанци убаво ке се помислиш дали ке го менуваш или не.(јас до скоро го користев)

Може е офтопик, ама како беше таа Македонската страна за лиценцирање на Касперски?
Фала

Не користам дртав Win и не ми треба ни антивирус ни антиспајвер :)

Кога ке сфатиш колку ти е полн тројанци убаво ке се помислиш дали ке го менуваш или не.(јас до скоро го користев)
сакаш да кажеш дека нод32 нее добар антибирусен програм :vozbud:

Јас откако користам НОД, немам видено ниеден тројанец или вирус, а понекад скенирам со онлајн Касперски, Софос или Тренд микро, па ни тие не наоѓаат ништо. Незнам од каде на тебе толку тројанци.

Kaspersky е закон ама многу цица, иначе и нодот е добар.. .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom