Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Vo momentov koristam NOD 32, ama pred to ja probav trial verzijata na Kaspesky 7.0.0.125 i bev prezadovolen. Si go iscistiv kompjuterot i sega mi e cist (se nadevam) zatoa sto ne mu veruvam mnogu na NOD-ot, bidejki kompjuterot mi imase downloadiranonekoj nekoja pragrama za downloadiranje na trojanovci, a antivirusot ne ja ni zaprimeti, iako reedovno go upgradiram, ako znaj nekoj kako da go podobram prebaruvanjeto neka kazi. pozz

Користев Нортон,ми беше инсталиран во компјутерот кога го купив,ама само 4 месеци гратис можев да го користам,после тоа требаше да си го купам.Сега користам Нод,и засега арен е.

ja avast koristim za sea dobar e nema zaebancie ka kaspersky i NOD 32 da ti se zakljucue svaka nedelja

Zone Alarm Pro + AVG pro
Малку тромаво ама ефикасно

Касперски анти-вирус 6.0

Сеа инсталирав триал верзија на Касперски да исчистам вирусиве шо ми се напунија со Авг:wink:
Сега планирам да зеам Бит-Дифендер...Добар е?

Добар е, го иам инсталирано. Само ако земаш цело интернет секјурити гледај да го средиш убаво фајрволот :)

Иначе фаќа се живо и мртво од воруси :)

Он д топик, јас го користам БитДефендер :)

Avira AntVirus Personal Edition + Kerio Personal Firewall 4.3.288

Koristam NOD32 v3.0.621.0 SMART SECURITY + ima vo nego Antispyware - Firewall i Antispam brz e i sum zadovolen od nego a za informacija NOD32 2.7.39 e proglasen za najdobar vo 2007 god. pred Kaspersky i Bid-Defender

Користев Bit Defender 2008 Total Security а сега користам Kaspersky (7.0.0.125)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom