Епа сигурно дека не им е firewall-от подобар од Comodo
Па не знам дали е можно да се користи истовремено аваст фрее и комодо фаервол ??? оти да не има конфликти ??

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Епа сигурно дека не им е firewall-от подобар од Comodo
Па не знам дали е можно да се користи истовремено аваст фрее и комодо фаервол ??? оти да не има конфликти ??![]()
може во погрешна тема е прашањево , ама незнаев кај да прашамимам kaspersky internet security 2014 ми помина пробниот период од 30 дена , пробав со trial reseter KRT 2.1 ама неможам да ресетирам. Може ли да се среди некако да го користам касперскиов или некој друг да си симнам ?
Може да се среди, купи си лиценца.
ако незнаеш да помогнеш не замарај.
Абе инсталирај си Аваст и рает биди си. Имаш ем фри лиценца една година ем добра заштита. Слушај ме.може во погрешна тема е прашањево , ама незнаев кај да прашамимам kaspersky internet security 2014 ми помина пробниот период од 30 дена , пробав со trial reseter KRT 2.1 ама неможам да ресетирам. Може ли да се среди некако да го користам касперскиов или некој друг да си симнам ?
може во погрешна тема е прашањево , ама незнаев кај да прашамимам kaspersky internet security 2014 ми помина пробниот период од 30 дена , пробав со trial reseter KRT 2.1 ама неможам да ресетирам. Може ли да се среди некако да го користам касперскиов или некој друг да си симнам ?
Моментално немам ништо, али се мислам да го инсталирам Avast-от.