Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
здраво досега имав аваст но денес братми ми инсталираше есет смарт 7
наавастот не показуваше вируси при скенрање а од есет најде 20 дали тоа казува дека есет е подобра ???
битејки е платена верзија ??
Мислам дека ЕСЕТ е подобар од АВАСТ!

Никаков. Еве година дена го немам преинсталирано компјутерот да не е за подрек. Си тера ко шо треба.

Знаете ли како да го променам јазикот на есет смарт 7 ????//

Знаете ли како да го променам јазикот на есет смарт 7 ????//
Ако веќе е инсталирана програмата, НЕ можеш да го променеш, нема опција да го промениш јазикот кога е веќе инсталирана програмата! Ќе мора наново да ја симнеш:
http://www.eset.com/int/download//home/detail/family/5?installer=offline
Одбери си оперативен систем и ЈАЗИК и кликај Download! :D

На муабетов... зошто служи Firewall-от?
Ако бидеме реални, за блокирање на ехе-а од кракирани игри и програми да не се конектираат со нивните сервери и да откријат дека ти е пиратски софтверот. :свиркам:

Ако веќе е инсталирана програмата, НЕ можеш да го променеш, нема опција да го промениш јазикот кога е веќе инсталирана програмата! Ќе мора наново да ја симнеш:
http://www.eset.com/int/download//home/detail/family/5?installer=offline
Одбери си оперативен систем и ЈАЗИК и кликај Download! :D

фала :D :D :D :D

Нод 32 ав (троши најмалку ресурси) и привремен скан со malware bytes ви е најдобро решение. Све друго се повеќе нашминкани ствари него корисни

кракнат антивирус е никакво решение. Аваст е најдобар, само мењај мејл секоја година.

Јас имав ставено имејл на Авастот ама ко го форматирав, мајсторот ми го регистрирал со негов мејл. Прашањето ми е дали можам сега да го сменам имејлот или ко ќе помини една година од регистрацијата?

Јас имав ставено имејл на Авастот ама ко го форматирав, мајсторот ми го регистрирал со негов мејл. Прашањето ми е дали можам сега да го сменам имејлот или ко ќе помини една година од регистрацијата?
Можеш да ја сменеш само лозинката, но не и e-mail адресата! Опции: 1. Ќе мораш да почекаш една година или пак 2. Да го одинсталираш Авастот од твојот компјутер и повторно да го инсталираш, односно да му направиш преинсталација со твојата e-mail адреса!

имам проблем да не зне некој до што е кај еден др префрлав од усб некој податоци кај мене и посем тоа кога ке ставам несто на усб го прави шорт кат вајда имал некој вирус у пц али како да пребарам не го наога авирата ?

имам проблем да не зне некој до што е кај еден др префрлав од усб некој податоци кај мене и посем тоа кога ке ставам несто на усб го прави шорт кат вајда имал некој вирус у пц али како да пребарам не го наога авирата ?

USB virus scan simni si (ful verzija i registriraj ja) i prvo scan na removable media posle fix system (se stiklirano) restart i gotovo resen problem. Ako ima nesto ne jasno pisi.

Аваст :

Avast-anti-virus-for-free.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom