POS-51
Infinity Driver
Мило ми е ако сум ти муштеријаШто убаво.Додека има вакви ко тебе ќе си имам муштерии.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мило ми е ако сум ти муштеријаШто убаво.Додека има вакви ко тебе ќе си имам муштерии.![]()
Најубаво после секој рестарт на компјутерот да го форматираш, по хардкор е.
Се смета за антивирус ама скоро и да не реагира на понови вируси. Застарена технологија е.извинете дечки, да ве прашам, дали Microsoft Security Essentials се смета како антивирус, односно каква улога има?
Фала за одговорот
kazi dobar antivirus sto e free ili lesno sto se crakuvaСе смета за антивирус ама скоро и да не реагира на понови вируси. Застарена технологија е.
Avastkazi dobar antivirus sto e free ili lesno sto se crakuva?
jas avg dolgo vreme koristam veke 5-6 godini imam eden serial sto na site verzii navaka pasuva i nikogas ne mi go probileAvast
Free e avast, а најдобар проверено касперски. Аvast знае да премижи за некои вируси ама касперски нема конкуренција. Ако користиш авг подолго време, дај ми тимвивер ќе видиш дека ќе ти најдам барем 1 активен вирус.kazi dobar antivirus sto e free ili lesno sto se crakuva?
Може некој да ми даде лиценца што не е блокирана за Avast Internet Security 7 симнав околу 74 лиценци и сите се блокирани (zamunda.net,kickasstorents,piratebay.org,arenabg и rarbg ги симнав сите можни лиценци и најдов само една што има уште 10-тина дена)
Ако знае некој лиценца нека помогне .![]()