Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
MA KAKOV ANTIVIRUS AKO ZNAES SAM DA SI FORMATIRAS PC DA NE DAVAS PARI PO OVIE *MAJSTORIVE* ZA PC NE TI TREBA ANTIVIRUS SAMO DA TI GO USPORUVA PC ,, JAS NE KORISTAM ANTIVIRUS NIKAKOV I AKO POCNE DA SECKA PC DA NE RABOTI KAKO SO TREBA OD PRILIKA 3 DO 5 MESECI RABOTI KAO SO TREBA I POSLE GO FORMATIRAM I NEMAM PROBLEM:vozbud:

извинете дечки, да ве прашам, дали Microsoft Security Essentials се смета како антивирус, односно каква улога има?
Фала за одговорот

извинете дечки, да ве прашам, дали Microsoft Security Essentials се смета како антивирус, односно каква улога има?
Фала за одговорот
Се смета за антивирус ама скоро и да не реагира на понови вируси. Застарена технологија е.

kazi dobar antivirus sto e free ili lesno sto se crakuva ;) ?
Free e avast, а најдобар проверено касперски. Аvast знае да премижи за некои вируси ама касперски нема конкуренција. Ако користиш авг подолго време, дај ми тимвивер ќе видиш дека ќе ти најдам барем 1 активен вирус. ;)

Може некој да ми даде лиценца што не е блокирана за Avast Internet Security 7 симнав околу 74 лиценци и сите се блокирани (zamunda.net,kickasstorents,piratebay.org,arenabg и rarbg ги симнав сите можни лиценци и најдов само една што има уште 10-тина дена)
Ако знае некој лиценца нека помогне . :(

Може некој да ми даде лиценца што не е блокирана за Avast Internet Security 7 симнав околу 74 лиценци и сите се блокирани (zamunda.net,kickasstorents,piratebay.org,arenabg и rarbg ги симнав сите можни лиценци и најдов само една што има уште 10-тина дена)
Ако знае некој лиценца нека помогне . :(

Не ти треба интернет секјурити, избриши го инсталирај си Avast 7 free.

:mad: Ми треба интернет секјурити ја за фрее имам 1 милион лиценци и регистрации ако ми беше за фрее ич немаше ни да се замарам .:facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom