Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Користам Webroot и до сеа сум презадоволен .

Каква ве
Користам Webroot и до сеа сум презадоволен .

рзија имас Antivirus ili Internet Securitu.И јас сакав на Webroot да се префрлам но незнам колку РАМ користи.Ако мојс пиши колку рам фајка.А иначе користам нортон 360 5 и добар е

Каква ве

рзија имас Antivirus ili Internet Securitu.И јас сакав на Webroot да се префрлам но незнам колку РАМ користи.Ако мојс пиши колку рам фајка.А иначе користам нортон 360 5 и добар е
256

Јас си користам AVG и Malware-bytes за некои помали црви а AVG е многу добар имаш се што ти треба(y)

Стај си или COMODO или Avast и не се замарај со лиценци. Овие се бесплатни а вршат работа.

дали уште трае промоцијата на COMODO PRO за бесплатна заштита 1 година и ако може линк за даунлоад :)
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:34 PM ---
комодо и касперски се тука негде а нортон е зад нив друго ништо не признавам

абе комодо про 1 година трајл линк?
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:42 PM ---
дајте ми линк за даунлоуд комодо про 2011 ама да биде триал 1 година не 1 месец слушам дека имало такво нешто промоција а у што ти ја знам :D ако може побрзо зошто вечерва го форматирам ПЦто

дали уште трае промоцијата на COMODO PRO за бесплатна заштита 1 година и ако може линк за даунлоад :)

дајте ми линк за даунлоуд комодо про 2011 ама да биде триал 1 година не 1 месец слушам дека имало такво нешто промоција а у што ти ја знам :D ако може побрзо зошто вечерва го форматирам ПЦто
види на официалната од комодо ама мислам дека нема веќе...

Видете луѓе ми треба ваша помош..и тоа голема зошто имам ненормална збрка у главава.

Како прво до сега користев AviraAntivir и не сум задоволен ич..вчера ја избришав Avirata и симнав Kaspersky PURE и кога го секнирав цел систем ми најде МНОГУ тројанци..а до сега цело време користев Авира(ама од сега веќе не)..и се убив по читање форуми..гледав споредби а-у..и сега ми треба совет,да ми помогнете околу изборот..дали е добра оваа комбинација:

COMODO Firewall+Avast ANTIVIRS

И не сакам да користам трајл ресетери или кракови зошто тоа ми е излитена работа и не ме уверува тоа дека на производ од 2 000ден како касперски може толку лесно да се "хакне".

И по можност да ми оставите линкови за даунлоад ( ама од официјална страна не од некој ЧКЉ страни)

P.S. Знам дека барам на готово многу ама верувајте ИЧ не сум у состојба да барам зошто глава ќе ми пукне и тоа ви го препуштам вам на поискусните :)

ај пробај тука

Порано Comodo Firewall, и Norton антивирус, сега само Norton бидејќи во рутерот имам ненормални безбедносни опции кои се доста по робусни од било кој софтверски фајрвол :)

И да незнам кој рече дека Norton бил позади Kaspersky и Comodo, но да му кажам дека греши, во најмала рака се еднакви.

BitDefender Total Security 2010,а исто така го имав и 2011

и? не те бендиса 2011 па се врати на 2010?

јас користам BitDefender Total Security 2011 (лиценциран) и + од пред некое време по препорака на Псисајд користам и Malwarebytes anti - malware и салам ме прочисти :)

дифендерот не ми наоѓаше ништо а и не го апдејдирав и скенирав редовно
мелвербајтес ми најде 10 закани (тројанци,спајвери,мелвери и по некој терорист со долга брада) и ги свитка

а гледам BitDefender Total Security 2012 има и мелвер протекшн - одлично
само не знам дали ќе си ја врши работата како мелвербајтес?

гледам на сликата е на 1 во место (или си прават реклама)
overview_pic.png

не користам никаков антивирус.
ц ко ќе прочитам вакво нешто.....

јас со антивирус (читај погоре за причината) фатив тешки вируси а ти без антивирус црвја можи имаш фатено

или секој трет ден го форматираш писито?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom