old_School_mk
Програмер, гејмер, psy-trance уживател
- Член од
- 11 август 2009
- Мислења
- 6.153
- Поени од реакции
- 5.921
Кои?ИНФОРМАЦИИТЕ КОИ АНТИВИРУСНИТЕ ПРОГРАМИ ГИ СОБИРААТ ЗА СИСТЕМОТ МОЖЕ ДА СЕ ИСКОРИСТАТ НА РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ
Кои?ИНФОРМАЦИИТЕ КОИ АНТИВИРУСНИТЕ ПРОГРАМИ ГИ СОБИРААТ ЗА СИСТЕМОТ МОЖЕ ДА СЕ ИСКОРИСТАТ НА РАЗЛИЧНИ НАЧИНИ
рзија имас Antivirus ili Internet Securitu.И јас сакав на Webroot да се префрлам но незнам колку РАМ користи.Ако мојс пиши колку рам фајка.А иначе користам нортон 360 5 и добар еКористам Webroot и до сеа сум презадоволен .
256Каква ве
рзија имас Antivirus ili Internet Securitu.И јас сакав на Webroot да се префрлам но незнам колку РАМ користи.Ако мојс пиши колку рам фајка.А иначе користам нортон 360 5 и добар е
дали уште трае промоцијата на COMODO PRO за бесплатна заштита 1 година и ако може линк за даунлоадСтај си или COMODO или Avast и не се замарај со лиценци. Овие се бесплатни а вршат работа.
комодо и касперски се тука негде а нортон е зад нив друго ништо не признавам
види на официалната од комодо ама мислам дека нема веќе...дали уште трае промоцијата на COMODO PRO за бесплатна заштита 1 година и ако може линк за даунлоад
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:34 PM ---
абе комодо про 1 година трајл линк?
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:42 PM ---
дајте ми линк за даунлоуд комодо про 2011 ама да биде триал 1 година не 1 месец слушам дека имало такво нешто промоција а у што ти ја знам ако може побрзо зошто вечерва го форматирам ПЦто
ај пробај тукадали уште трае промоцијата на COMODO PRO за бесплатна заштита 1 година и ако може линк за даунлоад
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:34 PM ---
абе комодо про 1 година трајл линк?
--- надополнето: Aug 16, 2011 7:42 PM ---
дајте ми линк за даунлоуд комодо про 2011 ама да биде триал 1 година не 1 месец слушам дека имало такво нешто промоција а у што ти ја знам ако може побрзо зошто вечерва го форматирам ПЦто
Me2не користам никаков антивирус.
и? не те бендиса 2011 па се врати на 2010?BitDefender Total Security 2010,а исто така го имав и 2011
ц ко ќе прочитам вакво нешто.....не користам никаков антивирус.