Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Ми треба текстови за шо функција вршат анти вирусите ама да биде на македонски оти ме мрзе да пишам рачно.

Луѓе, абе стварно лие подобар Microsoft Security Essentials 2.0 од KIS 2010 за Windows 7 ? Јас мислам дека KIS e најдобар антивирус...совет?

Не е подобар, KIS е подобар меѓутоа KIS е правен за јаки машини па дури и на тие, го успорува многу системот....друго KIS = Internet Security, MSE 2 - Антивирус, различни продукти.

Norton Antivirus 2011.Со нортон сум од 2003 и немам намера да го променам.Одличен и супериорен од конкуренцијата.Според сите тестови и институции е прв

Ај препорачајте што антивирус да ставам?
Овај Symantec Norton 360 v5.0 добар е?

daj kazete nekoj gaga sto e i frsi rabota...deka kasperskiov e top ali eve go umren e...pomina licencata... :D taka da mi treba nov "D

daj kazete nekoj gaga sto e i frsi rabota...deka kasperskiov e top ali eve go umren e...pomina licencata... :D taka da mi treba nov "D

Commodo Internet Security,ем бесплатен,ем јак антивирус,нема да погрешиш ако го инсталираш.

COMODO Internet Security PRO 2011, испадна подобар од KIS 2012
Кој сака COMODO Internet Security PRO 2011 бесплатен со лиценца за 1 година, има промоција тука

ЕСЕТ...........најлошо нешо.....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom