- Член од
- 4 септември 2010
- Мислења
- 1.513
- Поени од реакции
- 1.442
avast 2014 ima dobra zastita i jas go koristam
Да ти кажам овака без антивирус по безбедно се чуствувам отколку со антивирус.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
avast 2014 ima dobra zastita i jas go koristam
Ти 4-5 месеци, јас со години не користам антивируси, од кога сум на windows 7, па и 8(dual boot), не користам ништо а и немам никакви проблеми. Пред некој ден онака ми текна да пробам касперски најнов пробна верзија, прегледав, нема ништо-избришав. Ако си одиш на сигурни торент сајтови, на сигурни веб страници/форуми, немаш гајле.
Да ти кажам овака без антивирус по безбедно се чуствувам отколку со антивирус.
антивирус не користам никако и немам проблем со кочење на компјутер 4,5 месеци , незнам како можат да инсталират AVG антивирус( демек бил добар слободна верзија , кој ти дава добар антивирус без пари ) , тоа за мене е без веза инсталирање колку да се каже дека имаш антивирус, ако сакаш стварно да ти чисте вируси ке си купеш цд со оригинален антивирус и ке си свиркаш, а вака слободни верзии на антивируси може уште повеке да ви го кочи компјутерот , тоа е мое мислење![]()
Ти 4-5 месеци, јас со години не користам антивируси, од кога сум на windows 7, па и 8(dual boot), не користам ништо а и немам никакви проблеми. Пред некој ден онака ми текна да пробам касперски најнов пробна верзија, прегледав, нема ништо-избришав. Ако си одиш на сигурни торент сајтови, на сигурни веб страници/форуми, немаш гајле.
Прва линија на пенетрирање на пенисот ... кратки црти ...На муабетов... зошто служи Firewall-от?