- Член од
- 4 јуни 2013
- Мислења
- 3
- Поени од реакции
- 0
Многу е скап касперскиКасперски.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу е скап касперскиКасперски.
Многу е скап касперскиНекој од овие два да биде..
Сум видел инфицирани компјутери со претходните наведени 2.Многу е скап касперскиНекој од овие два да биде..
Кај виде скап? Јас не знам што прават нашиве дилери ама ситуацијата е ваква:Многу е скап касперскиНекој од овие два да биде..
Јас мислам дека есет е најдобар...
без него помалку вируси ќе собереш, отколку со него демек заштитен... како да чуваш куче за да ти ја варди куќата и си стаил знак пази куче ГРИЗЕ, а оно чивавче покакано врата да чкрипне ќе се посере
БАРЕМ БЕСПЛАТЕН АВАСТ СТАЈТЕ АКО НЕ СТЕ ВО МОЖНОСТ ДА СИ КУПИТЕ ЛИЦЕНЦА ЗА ПОАСАЛЕН АНТИВИРУС...
http://www.avast.com/get/b6H4McdF
Јас мислам дека есет е најдобар...
najdobar e da... 6 meseci go imav i kompjuterot nejkese da mrdne, napraviv format staviv kasperski i mi najde 600 virusi vo pcto. A toa lajnoto na sekoj scan mi vikase deka nema nitu eden virus
Аваст и за мене е најдобар антивирус и јас го користам.Мислам дека најдоборо ви го предложил Аваст на сите.![]()
зависи дали си го надоградувал и која верзија си ја имал... Јас сум многу задоволен од него затоа што ако појдиш на некој страна на која има вирус одма ја блокира . И со него сум го избришал и најгадниот вирус "brontok" ...
--- надополнето: 7 јуни 2013 во 21:16 ---
Јас сум го имал ама ич не сум задоволен... Само наоѓаше вируси но не можеше да ги избрише па морав да го форматирам пцто
Ај ве молам малку помош?
Користев до сега нод32 в.5
Симнував скоро на 2 недели нови триал кодови ама ми се здосади од тоа.
Читам дека Авастот е добар. Сакам да преминам на него и симнав 8.0.1489. Уште не сум почнал да го инсталирам.
Како правилно се подесува при инсталација и одкако ке се инсталира на XP SP2 32bit и на WIN7 64bit?
Прочитав некаде дека наместо експрес инстал требало да се иде во кастом и нешто да се исклучува или уклучува ама неможам да се сетам каде и што требаше.
И дали мора на преформатиран компјутер ако имало претходно НОД32 или може да се направи анинстал на НОД и да се оди одма со АВАСТ?
Фала.