Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
Јас си го вакцинирав против грип пролетта и сега нема гајле тера.
ОН:Користам авира не е многу ефикасен туку ајде.

Во последниве месеци менив многу антивируси и не се одлучив ни за еден од нив.

Ќе пробам со Deep Freeze (иако не е антивирус али може да брка работа), избегавање опасни страници и сметнување на кракувани програми.

бесплатниве антивируси не чинат куписи со кеш и госпот да те види!!!!!!!!!!!!!!!!а не самиот анти вирус да ване вирус хахахаха:salut::toe:

Незнаев кај да питам па ако може овде ако не преместете.
Дали е добро или пожелно да комбинирам KIS 2010 (со изсклученFireWall) со ZoneAlarm Free FireWall, знам дека и КИС-от има Firewall ама се си мислам дека ZoneAlarm e подобар...или ?????
ПОЗДРАВ и ФАЛА :)

Незнаев кај да питам па ако може овде ако не преместете.
Дали е добро или пожелно да комбинирам KIS 2010 (со изсклученFireWall) со ZoneAlarm Free FireWall, знам дека и КИС-от има Firewall ама се си мислам дека ZoneAlarm e подобар...или ?????
ПОЗДРАВ и ФАЛА :)
А ти да не чуваш податоци за CIA па се плашиш да ти пробијат во компјутер?
Firewall-от што го има Касперски е и повеќе од доволен за најголемиот број на корисници. Во повеќето случаи дури не ти ни треба firewall, ама нема да имаш штета ако го имаш.

А ти да не чуваш податоци за CIA па се плашиш да ти пробијат во компјутер?
Firewall-от што го има Касперски е и повеќе од доволен за најголемиот број на корисници. Во повеќето случаи дури не ти ни треба firewall, ама нема да имаш штета ако го имаш.

:D :D :D OK Фала, и тоа шо викаш нема којзнае шо у компјутеро, уствари ништо нема :D

ПОЗДРАВ

јас користам ESET Smart Security 4 не го кочи ком има редовен update и имам лиценци закон е !!!!
дај бе кажи од кај ги наогаш лиценците, ја на секој месец нов пасворд морам да барам, па е-маилови па триста глупости

дај бе кажи од кај ги наогаш лиценците, ја на секој месец нов пасворд морам да барам, па е-маилови па триста глупости

Симни си NodLogin т.е. побарај по торенти и решен ти е проблемот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom