rofl xDне користам, кај мене навикнат е со вируси и стана отпорен веке.
А ти да не чуваш податоци за CIA па се плашиш да ти пробијат во компјутер?Незнаев кај да питам па ако може овде ако не преместете.
Дали е добро или пожелно да комбинирам KIS 2010 (со изсклученFireWall) со ZoneAlarm Free FireWall, знам дека и КИС-от има Firewall ама се си мислам дека ZoneAlarm e подобар...или ?????
ПОЗДРАВ и ФАЛА
OK Фала, и тоа шо викаш нема којзнае шо у компјутеро, уствари ништо немаА ти да не чуваш податоци за CIA па се плашиш да ти пробијат во компјутер?
Firewall-от што го има Касперски е и повеќе од доволен за најголемиот број на корисници. Во повеќето случаи дури не ти ни треба firewall, ама нема да имаш штета ако го имаш.
дај бе кажи од кај ги наогаш лиценците, ја на секој месец нов пасворд морам да барам, па е-маилови па триста глупостијас користам ESET Smart Security 4 не го кочи ком има редовен update и имам лиценци закон е !!!!
Симни си NodLogin т.е. побарај по торенти и решен ти е проблемот.дај бе кажи од кај ги наогаш лиценците, ја на секој месец нов пасворд морам да барам, па е-маилови па триста глупости