Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
еј што би рекле за антивирусот Avira AntiVir PersonalEdition Classic дали неконј има некое искуство со тој анти вирус сега имам можност да го снимам ( неограничена верзија ) па затоа прашувам ???

Kaspersky Antivirus 2009

бај д веј
пратете некој клуч кој нема да е ин блек лист .
:smir:

еј што би рекле за антивирусот Avira AntiVir
PersonalEdition Classic дали неконј има некое искуство со тој анти вирус сега имам можност да го снимам ( неограничена верзија ) па затоа прашувам ???
јас го имав Avira AntiVir free antivirus и не ми ги бришеше вирусите, ама овој е персонал, сигурно е подобар
Kaspersky Antivirus 2009

бај д веј
пратете некој клуч кој нема да е ин блек лист .
:smir:
и за мене пратете

Користам avast сега за сега е добар и сум презадоволен претходно користев kaspersky но avast сега за сега е најдобар

imam kasperski ama ke go menjam za se i sesto samo trust trust mn e dosaden imav i nod 32 isto katastrofa mislam deka awast e the best

Нод 32...презадоволен сум:toe:

Користам avast сега за сега е добар и сум презадоволен претходно користев kaspersky но avast сега за сега е најдобар
и јас исто, користам сега avast, поради неможноста да ја најдам лиценцата за касперски, а сум користела и авг и нод 32
за мене каспрески е сепак најдобар , но после касперски, аваст го ставам на второ место

И јас го имам McAfee v9.3, ама лиценциран и сум многу задоволен, а го на другиот ПЦ имам bitdefender total 2009 кракуван и не е многу лош.

Ми треба лиценца (клуч/key) за Kaspersky Anti-Virus 7. Денеска ми истече, т.е blaclisted, и сега цело време сум без антивирус бидејќи не функционира без клуч, несака апдејт да направи. Ако има некој, нека прати по ПП. Поздрав. :)

Здраво најпрвин.Ми треба општо напишано во Word за антивирусни програми доколки има некој одма да ме извести преку порака.
Фала однапред.Поздрав

Дај кажете кој е најдобар антивирус да го симнам???Пратете ми на ПП.фала однапред.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom