Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
ESET NOD 32 дефинитивно нај добар анти вирус сеа за сеа.. ни кочи ни ништо исто како да немаш анти вирус.... ама затоа кине вируси како ништо :wink:

Абе друже, не го кочи компјутерот ама да скенираш со некој појак ав се кладам дека 100 вируси ќе ти најде :). Инаку користиш бесплатна, кракувана, или оригинална ( купена ) верзија ?

па ја користам бесплатната верзија а инаку кој го препорачуваш но да не го кочи ептен компјутерот и да можам да го симнам од нет и да е некоја бесплатна верзија

ThreatFire (freeedition) врши работа колку толку , а добар е зс може да се комбинира со други антивируси, а за тоа ве советуваат и на официјалната страна:)

користам Касперски 7 ама немам кеј :( ај ве молам некој ако може по пп да ми прати кеј од касперски 7..

кој антивирус би го препорачале да не го кочи компјутерот многу и да може да се симне од нет ама бесплатна верзија

користам Касперски 7 ама немам кеј :( ај ве молам некој ако може по пп да ми прати кеј од касперски 7..

За KIS 7 не треба клуч, активирај го како трајал , по 30 дена пред да истече пак активирај го како трајал и така во круг.
Ем си трајал не одиш на црна листа ем поштено го користиш без крак.
( за ова ќе јадам по уши од админите ама ај им треба помош на луѓето - ќе ти треба и трајал ресетер :) )

Kaspersky Internet Security најновата верзија, има се и сешто антивирусот и сопствен firewall и се останато. За активација преку key finder или доколку не работи има една кинеска страна и таму има и повеќе од доволно. До сега најдобар антивирус иако имам користено и KAS, NOD32, Norton и многу други.

еј ајде ако може препорачајте некој антивирус кој може да се симне од нет и да е бесплатен и да е добар а сепак да не го кочи ептен компјутерот

До денес Bit Defender Antivirus Plus 10..a од денес Bit defender total security 2009...едноставно одличен...валиден до 2047!!:helou:

Bit Defender Total 2009 дефинитивно е најдобар пробајте го и никогаш нема вирус да закачите 100 %.Ги има добиено сите награди на најдобар анти-вирус

еј ајде ако може препорачајте некој антивирус кој може да се симне од нет и да е бесплатен и да е добар а сепак да не го кочи ептен компјутерот

Иааааааа многу бараш бе друже :)

Симни си ја AVG , чиста сметка, мирна глава, долга љубов :helou:

Штотуку се префрлив од Avira personal на Eset Nod 32, малку се качив на една скала погоре :kesa:, ама пак ќе закачам јас некој вирус како магнет сум за вируси :jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom