Што антивирус користите?

• Креатор на темата Креатор на темата DonVito
  • Време на започнување Време на започнување
go koristev kasperski no mi projde trial period, norton mi go usporuvase komp pa go izbrisav i sega si koristam panda antovirusen program.

Kaspersky како антивирус, а за огнен ѕид го имам Kerio Personal Firewall.... Сега за сега е ок, ама неколку дена само го имам. Претходно го имав Zone Alarm и ми правеше проблеми последната верзија и ја збришав... :) :)

Инаку реално најдобар огнен ѕид има Zone Alarm, а најдобар антивирус на планетава е Касперски додека НОД32 веднаш е зад него.

schirmrot_start_02.png
http://www.antivir-pe.de/uploads/pics/schirmrot_start_02.png

NOD32, малце се помачив дур научив како да го упдејтувам, ама многу сум задоволен..

Доволно сум голем за сам да си го штитам компјутерот,не користам антивирус

Mr.F напиша:
NOD32, малце се помачив дур научив како да го упдејтувам, ама многу сум задоволен..
И јас го имам овој, ама како си се помачил за апдејт кога мене автоматски ми се апдејтува???

:buum:Jas mu davam sekoj den po eden upsarin i go drzam na toplo

vlatko напиша:
И јас го имам овој, ама како си се помачил за апдејт кога мене автоматски ми се апдејтува???
Ама ако ти е со крак, кога ќе го упдејтоваш ти се прави триал, а јас го упдејтовам со програмче од посебни сервери...

mRnO напиша:
Доволно сум голем за сам да си го штитам компјутерот,не користам антивирус

Abe ostaj ti taa rabota, i ja prvo mislev taka ama kolku i da pazis, ako ne nekoj spyware ili trojanec, togas tracking cookies 100% ke zakacis!

go koristam antivir,windows firewall,PC Tools AntiVirus,Spybot - Search & Destroy,CCleaner.prezadovolen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom