Ееебаве глупаци.
И преку кур ми е дојдено со такво зборење.
...
Ти бе улав ли си брату?
...
А на сите останатите што не го слушат тој стил на музика и не го живеат тој живот им препорачувам Помалце да серат за металот и да не бидат толку ограничени во начинот на живот. Имате многу ниски прости сфаќања за тоа што е добро а што не е а управо ве вози опшеството и сите имате наметнато мислење без слободна волја на изразување. Ете во тоа е понапреден Андерграундот.Слободна волја.ПРави што ти е волја и тоа нека биде цел закон.
A ти малку да се прибереш и да бидеш покултурен, можеш нели?
Бог да чува, како некој за гуша да фати некого тука па ајде ќе земеш да аздисуваш. Гледаш дека сите се трудат културно да се изразат и да не навредат некого, ти си се расфрлал со некои муабети што не ни знам зошто воопшто се пишани на првата страна од темава каде што не ни почнала дискусијата.
Смири малку хормони.
Сеедно, покрај ова дополнување, си останувам на тоа дека јас не би можела да најдам ништо заедничко со металец, за да би можела да имам и врска со него. Со тоа извинете, ама не правам никаква поделба. Едноставно имаме различни друштва, различни места на излегување, различен стил на облекување, различни погледи на животот, што е доволно за да има милион недоразбирања меѓу нас понатаму.
Ќе ти го искористам муабетов.
Најверојатно поради овие причини не сум имала дечко металец. Едноставно, не се движам по такви места, кругот во кој се движам ми е поинаков. Премногу случајно може да испадне да запознам некој што слуша метал, многу малку металци знам. Секако, нормални луѓе си се како и сите други, но никогаш не сме правеле муабет околу музиката, секогаш било нешто поопшто.
Можеби може да си функционира врска ако двајца си слушаат различна музика ама ако ептен не се притресуваат. Можеби може да функционираат, шо знам шо да кажам
Јас не сум за такви журки, седенки по паркови, што да правам кога не сум таков човек. Како и да е, секој си бира човек каков што му одговара, јас не знам зошто се лутите. Никој не рече некој ако слуша метал дека не чини. Едноставно, секој има право да си избере партнер според тоа што си има во главата како претстава за компатибилност.