Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

• Креатор на темата Креатор на темата moviemaniac
  • Време на започнување Време на започнување
KUPUVAJTE KVALITETNI KONDOMI I POMALI SE SANSITE ZA TAKVO NESTO MENE NIKOGAS MI SE NEMA SKINATO KONDOMOT

dali vi se slucilo da zavrsite so seks i da primetite deka na kondomot ima dupce.:) sto ponatamu?

Трошење 500 денари во аптека и „Ден после“ пилула.
Не одговарам за сексуално преносливи болести, му верувам на партнерот дека пред мене ебел само девици.:pipi:

абе зато апчиња измислиле луѓето ... е сеа ко ќе ги земи женското апчињата има да му се поремети и менструација и све , али поарно така отколку деца да гледаш :)

Па сеа зависи,ако не си свршил вади го додека не е касно и стави после 2 кондома за секој случај.Е ако си свршил тогаш си наебал,или абортус или после ќе одиш по пелени.Абе има квалитетни кондоми,и ретки се тиа случаеви кај што се кине кондомот,но сепак се дешава некогаш,јбг

600че, The Day After и на здравје.
да ама имам читано дека тие таблети не биле толку сигурни, т.е околу 50% сигурност и плус не било здраво да се пијат често, максимум еднаш месечно :toe:

Па сеа зависи,ако не си свршил вади го додека не е касно и стави после 2 кондома за секој случај.
а никако 2 кондома наеднаш, и за тоа сум читала дека шансите за пукање се многу поголеми

да ама имам читано дека тие таблети не биле толку сигурни, т.е околу 50% сигурност и плус не било здраво да се пијат често, максимум еднаш месечно :toe:

а никако 2 кондома наеднаш, и за тоа сум читала дека шансите за пукање се многу поголеми

Имаат повеќе проценти сигурност, не се здрави да се пијат често, имам прочитано дека се пијат 2-3 пати годишно, уствари толку смее.

Pa ako se skine nisto ne mozam da promenam,ke si pie ona apcinjata i tako ide to :)

Со брзина на светлината се прекинува полов однос, и одма женската на перење, ако не успее, јеби га.:toe: :back:

Хаха во мојот случај ненаше дупче него беше партали направен целиот. Нормално типката почна да паничи леле што ако останам бремена ќе те убијам ова она дрн дрн, и јас и реков па шо сум јас крив кога купуваш бугарски кондоми хехе. Инаку се случи во Бугарија на одмор. После тоа извади уште дваесетина кондоми да ги испробаме и половината се искинаа и ништо. Ја испратив утредента и отогаш не ја видов повеќе. :toe:

100% би станал татко, ваков малер како мене ни пилули ни абортуси нема да го спасат:cry:

Најдобра контрацепција е апстинирањето. Е ајде де, апстинирај ако можеш! Кога не апстинираш, користи кондом и извади пред да свршиш, па скинат-нескинат, ризик јак и мила душа.

sto da vi kazam na tie raboti se vnimava pet minuti slatko cel zivot tatko taka ide toa ako ne moze da go cuvas poubo ne pravigo:)

E pa ako se skine toa e,sudbina pa sto bide bide,sleden pat pokvaliteten kondom i gotovo:helou:

Ми се има случено на 19-20 години.Среќа осетив пошто ми стана некако поубаво,инаку ќе беше весело:vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom