Што ако ти се скине кондом додека имаш секс?

• Креатор на темата Креатор на темата moviemaniac
  • Време на започнување Време на започнување
Користење на кондом е зло.
Печатот на сатаната е на вашите глави.
Ќе горите поради вашата разузданост и непочит.
Сета сперма е света!!!

Ако се скине кондомот, ќе се роди уште една нова луда личност како мене.

ако се скини бесилката не ти бега,или фрлисе од балкон.

Ке се спремам поленка... парталите,парите,куферите и бегање од тука хахах...
ЈОК!
Како што сте ебале, така и ќе си прифатите одговорноста за сопствените дела.
А ако не се фатило, што бива а?
Неплоден ден, ова, она...

ЈОК!
Како што сте ебале, така и ќе си прифатите одговорноста за сопствените дела.
А ако не се фатило, што бива а?
Неплоден ден, ова, она...

епа прво ке видаме симптоми доктор ово она и бидело лее хахаха...абе ке га лагаме ама недај боже да се десе ттва!

P.S. Ne zimajte od ovie TROJAN :)

Sum se posramil rabiras, abe dva otkazaa pod pritisok :)

Ja pa vikav Trojan, dobri, kako ne be :)

durex.jpg

Па да ви кажам :D досега во живот такво нешто ми се нема десено и баш вчера ја читав ова тема и оп денес МИ СЕ ДЕСИ ТО И ТО ДВА ПАТИ !! ДА ТИ ЕБАМ КОНДОМИТЕ СПОРТЕКС !! А ПРЕД ТО НИКОГАШ СО ИСТИТЕ КОНДОМИ НЕ СЕ ИМА ТО ДЕСЕНО !! .. Арно ама едниот се скина уште на почетокот по 5 мин секс.. а вториот по 20 минути секс негде... ни првиот ни вториот пат имав свршено во кондомот, можи имаше скрос малце сперма пошто дури имаш секс сакал неќел иди по малце, ама немав ЦЕЛОСНО свршено 100 % сум сигурен.. и кога ги извадов и двата кондоми имаа скрос мало дупче на нив а сепак ко ќе ги видиш се набрани скрос до крајот на пенисот.. :S мислам дека нема ништо страшно.. а и после то орално завршивме јбг 2 пати кинење неќев уште еднаш :) .. a ова на никој да не му се деси !! ... грдо е чувството.. знам дека немав свршено ама сепак неубо ми е.. :S и на крај си реков да ти ебам и ебање и кондоми :D .. СПОРТЕКС ПОЌЕ КУПВАЊЕ НЕ !! и Господ е голем се надевам дека нема ништо несакано..

А ако го интересира некој.. тие пилулите се околу 900-1000 денари 2 таблетчиња се внатре и се пијат во рок од 72 сати.. првата треба да се испие не поќе од 24 сати, а втората не поќе од 48 сати.. и немаш гајле.. додека тестовите за бременост се од 90-110 денари.. ама недај боже да дојди до овие работи :S .. Поздрав..

Во суштина како причина за кинењето на кондот поголема е веројатност да биде направилна употреба на кондомот, или најчесто воздухот кој останува под притисок може да доведе до „пукање„ на кондомот. Затоа на упатството пишува дека при ставање на кондомот треба внимателно да се истисни воздухот и да се создаде вакум.

Од друга страна сите кондоми пред да се пред да се пуштат во продажба се електронски тестирани и затоа на нивната пакување стои ознаката (CE).

Рокот на траење има исто влијание на издржливоста на кондомот и секако начинот на чување. Кондомите не смеат и не требе да се изложуваат на сонце (и покрај тоа што на многу места се оставени баш на сонце да се продаваат) и што е најбитно кондомот не треба да се чува во заден џеб или во новчаник т.е. на место каде што е изложен на притисок.

Значи заклучок: купувајте кондоми исклучиво од сигурни места-аптеки, пред употреба внимателно видете го рокот на употреба, видета дали е електронски тестиран и секако правнилната употреба е многу важна. Доколку се запазат овие работи, веројатноста да ти се скине кондомот е многу помала.

Два пати ми се има случено така да е многу можно. Можеби и времетраењето на односот игра своја улога па го троши кондомот :wink:.

kolku mnogu mi e strav od ova bozeeeeeeeee.Neznam sto bi napravila ali imam uplav od ova .Panicar ogromen sum

Па вади го надвор на време ! Еј какви стресови се тоа со кондомите значи страшна работа ... Епа ако се деси тоа чорба македонче, собирај си пари и мешај малтер по зградине :vozbud: Деликатна работа е, никогаш не можиш да бидеш сигурен :helou:

Епа кој те тера да свршуваш внатре? Иставај пред да ти дојде и мирна глава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom